czesc,
sluchajcie, już abstrahując od tego czy to dobrze, ze jest na podstawie gry, czy nie.. i czy film lepszy czy gra. Ja nie grałem w to nigdy i nie mam zamiaru, natomiast całą seria jeżeli chodzi o film bardzo mi przypadła do gustu. jednak szperając po forum faktycznie z tego co piszą gracze dużo wątków jest z gry, których ja np. nie rozumiem i takim właśnie jest np. ten koleś-zombie-skurczybyk-trudny-do-zabicia z młotem. Tak więc czy może mi ktoś powiedziec skąd to się wzieło? czy to z gry motyw czy jakis tam wymysł, żeby tylko film był ciekawszy. dzięki, pozdro
To jest piramidogłowy z Silent Hilla, miał zagrać w 2. części też, ale w tym Los Angeles taki bajzel po apokalipsie, że w końcu pomylił filmy i trafił do RE ;)
ale to bylo smieszne....................zal.pl...a tak wogole ten bydlak jest z 5 czesci residenta jest zajebiscie trudny do zabicia i wytrzymaly...
Nie wiem jak sebo_dante, ale mnie to rozbawiło. Dwie tylko uwagi: Piramidogłowy nie miał tego tłuczka do mięsa (czy co to tam jest) tylko ogromny nóż no i oczywiście gdzie podziała się rozsławiona piramida. Zapewne zombiaki mu buchnęły. Poza tym podobieństwo jest uderzające. Nawet rusza się podobnie :p
oooo, dzięki bardzo. trochę w filmie wyszedł tak "z dupy wzięty" I PODEJRZEWAM, ŻE nie tylko ja miałem problemy z ogarnięciem.