oglądałem wszystkie 3 części. teraz zamierzam wybrać się na czwartą. powiem tak, ta seria
ma coś w sobie. kiedy za pierwszym razem oglądałem, był to zbiór tricków kaskaderskich,
szybkiej muzyki i nic po za tym. jednak z czasem kiedy obejrzałem ponownie zacząłem
wychwytywać smaczki z każdej części osobno. w pierwszej szalenie początek w
laboratorium i końcówka czyli wyjście na miasto, robią piorunujące wrażenie. w dwójce,
która jak dla mnie jest najsłabsza z serii( za bardzo przypomina grę video) stąd jedynie
mogę powiedzieć że obraz miasta jest extra pokazany. trójka która widać że czerpie z mad
maxa( motyw drogi do nikąd) i obraz świata zniszczonego ( dopóki nie obejrzałem Drogi i
Księgi Ocalenia) bardzo dobrze pokazany!
seria się rozwija, wciąż czymś nowym zaskakuje i liczę że i tym razem pokaże coś naprawdę
interesującego!
ps- zapomniałabym o jednym, co jak co ale trailery Resident ma zawsze bardzo dobre, tzn
miał bo ten nowy nie jest już w takim stylu jak te stare. reklama kosmetyków, każdy myśli że
to zwykła reklama a w rogu mały znaczek Umbrela czy też miasto grzechu które nigdy nie
zasypia aż tu nagle zaskoczenie
Tej, za przeproszeniem, serii, to nic już nie uratuje. Jakich by trailerów nie robili, jakby nie wydziwiali szczeźnie jeno jak ten marny pokurcz, a Aderson przeklęty będzie na wieki - no, może Ukryty wymiar go jakoś wybawi. Bida każdemu, kto waży się iść na to do kina, biada! JA! Ja, się poświęcę i pójdę, aby następnie oświecę Was wszystkich i uchronię przed zgorszeniem! Nie dziękujcie, wpłaćcie daninę (gdyż brzydzę się wydać na to plugastwo własne pieniądze), cobym miał za co kupić bilet!
Ps. Po trzy krotnym wypowiedzeniu w ciemnej łazience mojego imienia, nr. konta pojawi się na lustrze - płać i bądź zbawionym od bezeceństw!
BelzeBoobies - razem oczyścimy świat z plugastwa Andersona... :D ( Niczym bracia MacManus, którzy posprzątali bostońskie szumowiny. :)
,,And when I vest my flashing sword And my hand takes hold in judgement I will take vengeance upon mine enemies * And I will repay those who hate me** O Lord, raise me to Thy right hand And count me amoung Thy saints"
* Fani Alice i ekranizacji RE :)
** j.w. :D
Trzeba jeszcze znaleźć jakiegoś Rocco lub Romeo i ekipa będzie w komplecie :D
Możesz rozwinąć skrót "j.w." a świata jeszcze 3 kolesi nie uratowało...
...no chyba ze w RE4 :D (Mila, Wentworth & Ali)
Mimo wszystko życzę powodzenia;) (bez złośliwości:))
Ja np. tez nie lubię niektórych piłkarzy ale to nie znaczy ze nie lubię footballu w ich wykonaniu...
... no OK przykład nie trafiony ale Śmiertelny wyścig był niezły!
Pozdrawiam!