PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186641}

Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84495
4,9 16 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

Dlaczego wieza Eifela itd byly w Vegas ??
I co z tymi co polecieli na Alaske ??
Kiedy bedzie nastepna czesc ??

ocenił(a) film na 10
Ramoz

" Dlaczego wieza Eifela itd byly w Vegas ?? "

W Vegas są repliki wieży Eiffela, sfinksów, itd - to nie była oryginalna wieża Eiffela.

"I co z tymi co polecieli na Alaske ?? "

Polecieli szukać jakiegoś azylu dla nie-zombie i tyle o tym wiemy.

"Kiedy bedzie nastepna czesc ??"

A to sam bym chciał wiedzieć ;)

ocenił(a) film na 7
Shedao_Shai

A czemu zombi nie mogly przewrocic tego plotu skoro tyle ich bylo,
i czemu Alice skoro jest taka mocna dala sie podejsc tym ludziom ktorzy wrzucili ja do psow ?;> Mogli ja zabic przeciez jak byla nieprzytomna :D

Ramoz

"A czemu zombi nie mogly przewrocic tego plotu skoro tyle ich bylo"

Każdy myślący człowiek pewnie by wysilił swoje komórki i obalił ten płot bez problemu..ale tu mamy do czynienia z Zombie :P bezmózgowa masa która interesuje się jedynie papu :) (przynajmniej ja to tak sobie tłumacze ;])

"czemu Alice skoro jest taka mocna dala sie podejsc tym ludziom ktorzy wrzucili ja do psow ?"

Prawdopodonie dlatego że w pełni nie panowała nad tą psychiczną mocą...co zreszta było widać.Wszelkie przejawy ów mocy to były spontany
:)

ocenił(a) film na 2
Ramoz

Z tym "płotem" to też mnie zaciekawiło - zombie potrafią wchodzić na wieżę Eiffla a nie potrafią przejść przez 2 metrową siatkę? Nonsens (zresztą nie pierwszy i nie ostatni w tym filmie).

ocenił(a) film na 10
Kalafiores

te zombie, które pchał się na ta siatke były głupie i bezmózgie.... z to te, które wchodziły na wieże były poddane eksperymentom, które po części pozwoliły im myślec

ocenił(a) film na 2
mw13mw

Heh, chyba mi to umknęło... ;] Dzięki za wyjąsnienie.

Ramoz

te wszystkie budowle to chyba dla tego że w Las Vegas maja mniejsze kopie prawdziwych....;P

Ramoz

Mnie bardziej ciekawi to co sie stało z tą policjantką z 2 czesci i ta dziewczynką....