Dlaczego jej nie ma? skoro jest np. Jill, Leon, Wesker czy Claire? Proszę o pomoc tych którzy siedzą w temacie.
Pozdro
Czyli o czym to będzie? upadek Umbrelli , nie możliwe!!!
Czyli o czym to będzie? upadek Umbrelli , nie możliwe!!!
Troche głupi pomysł z tym że na całym świecie doszło do epidemi co nie?
sZKODA ŻE NIE BĘDZIE Jill , ciekawe co się z nią stało? Mi się wydawało po obejżeniu dwójki że Alice będzzie zła ponieważ jest pod kontrolą Umbrelli a ta jej dziwna moc , telekineza? Tak jak Alexia z Cod Veronica a co się stało z Angie? Z kąd by miała dalsze dawki Antyvirusa , przecież potrzebny był jej by żyła . Nie wwiem o co co chodzi , bardzo kocham Resident EVIL i film i gre ale wydaje si się ża ta Trzecia częśc będzie nie za fajna . Ale poczekamy zobaczymy.
Pozdrawiam.
PS1-Napiszcie jakieś sugestie co się wydarzy i co się niby stało z Jill i Angie. A moja sugestia co do epidemi jest taka że Umbrella by nie pozwoliła na światową epidemię ponieważ jej wpływy widać w każdum rządzie i nie pozwoliła by na przyjmowanie uchodziców z Stanów gdyby tam wybuchła Epidemia , przecież szefowie Umbrelli traktują Korporacje ja Boginie i rzecz świętą i nie pozwolili by na jej upadek. Może Umbrella kupiła Nevade od USA by mogła prowadzić tam eksperymenty? Przecież Największymi konsumentami jej produktóe są własinie Światowe Rządy . Dziwne.
pOZDRAWIAM JESZCZE RAZ :>