Wronkiewicz wyraził tylko swój sprzeciw wobec oceny filmu przez pana Piotr3k.
Po co się rozpisywać jak to wszystko można streścić w paru słowach.
tak jest! a po tobie wolfvalo od razu widac, ze mama cie nie kocha a tata tylko w nocy :)
Nie wiem, ja jak patrzę na post wolfvalo to niczego takiego nie widzę. Tekst typowy dla dla małolata, który uważa, że zabłysnął nim, i sądzi, że jest zabawny-żenujące...
grzegorz brzeczyszczykiewicz nikt cie nie pytał o zdanie! wiec powstrzymaj sie od tego typu wypowiedzi
oj grzegorz_02.... wiesz co wspolczuje ci wchodzisz chyba na filmweba zeby sie wymadrzac tutaj sie komentuje filmy wiesz?? a jak jestes do tego za malutki to lepiej sie nie wypowiadaj
zgadzam sie z Piotrkiem, fabuła prawie oczywista, całość tandetna, kolejna ziemia żywych trupów
Ja takie kolejne ziemie żywych trupów bardzo lubię :)
Resident Evil 3 to zdecydowanie najlepsza część z trylogii - wspaniały klimat i muzyka. Kilka scen wgniata w fotel. Ciekawe zakończenie :P
Moglibyście rzeczowo pisać w dodatku bez emocji???Po jaką Aniele obrzucać się błotem??Nie jestem tu po to by ludzi opluwać!
Filmem ten jest jedną z paskudniejszych szmir jakie widziałem od długiego czasu i czystą profanacją świetnego pomysłu rozwijanego przez lata w grze Capcomu.Żaden prawdziwy gracz serii RE nie zaakceptuje tych rozwiązań i wypaczeń.W grze nie biega się po ścianach,nie ma mocy parapsychicznych.
Ma się za to giwerę nóż i atmosferę niepowtarzalną!Pełną napięcia i niepewności.Ten film to nawet nie nędzna karykatura...
Kiedy usłyszałem tekst "naszą jedyną szansą jest wyjechać na Alaskę....".Zostałem rozbrojony.
Zgadzam się z Tobą w 100%. Film sam z sobie nie jest taki zły, ale należy pamiętać że jest on na podstawie rewelacyjnej gry komputerowej a to do czegoś zobowiązuje...
Pierwsza część jeszcze miała coś z klimatu survival horroru ale kolejne części to nieporozumienie...
Absolutnie zgadzam się z kolegami od dwóch ostatnich wpisów. Już RE:Apokalipsa stracił klimat, ale Zagłada to totalna porażka. Mam tylko nadzieje, że może w przyszłości ktoś nakręci RE od podstaw duuużo bardziej skupiając sie na fabule gry... Miło, że w końcu komuś przypomniało się o Tyrancie :) Tak do ciekawostek: text "You can't kill me" który wymawia nasz pseudo-Tyrant wymawiał Chris Redfield w końcówce pierwszej (mega najlepszej:) częsci RE właśnie podczas walki z Tyrantem. Wyprawa na Alaske może zapowiadać jakieś wątki z RE: Code Veronica. Mnie w tym filmie dobił również ... konwój Claire Redfield!!! Boże widzisz i nie grzmisz... Wygląda mi to na wpychanie bochaterów gry na siłę. W czwartej części podobno ma być Leon... zagadka: kim będzie Leon ??? Ja obstawiam eskimosa-milicjanta... albo Japońca bo i coś tam o Tokio pisano odnośnie akcjii czwartej części Rezydencji Zła... Ten film powinien zakończyć sie na pierwszej części... Pozdrawiam wszystkich fanów Resident Evil.
O ile wiem to Leon nie będzie jakimś milicjantem-eskimosem czy nie daj Boże Japońcem.Ma go zagrac Jensen Ackles który grał w (Tajemnice Smallvile)Jasona chłopaka Lany,więc Japoniec odpada,uff.a co do eskimosa to miejmy nadzieje że tak nie będzie!
Pozdro