PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186641}

Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84493
4,9 16 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

Ja sobie jakos to wymyśliłem tak:

Jest noc I jest to dzień przed zniszczeniem Roaccon City. Las Vegas tętni życiem. Ludzie tanczą , grają w kasynie itd. Nagle zostaje podana wiadomość że Roaccon City zostało dzoszczętnie ziszczone a podmuch jaki towarzyszył przy wietrze zasypał pisakiem LAs Vegas. Pózniej jest scena z RE Apocalypse gdzie Jill i Carlos odbieraja Alice z labolatorium i dalej sie toczy film..

RE2

możliwe , że początek będzie przypominał ten z 2 części - czyli Alice opowie o korporacji oraz co zdarzyło się w Raccoon City . Wtedy - gdy skończy mówić - pojawi się napis "3 lata później" i zostanie pokazana wyludniała Ameryka . Ja jakoś tak widzę początek RE:E .

ocenił(a) film na 7
RE2

Moim zdaniem będzie się zaczynać jakimiś flashbackami. Jestem ciekaw czy to Terri Morales nagrywała w RE:A przepadło. Może też się zacząc od spotkania Weskera z kimś tam (Dr. Isaaciem chyba).

ocenił(a) film na 10
InowroclawskiWilk

A według mnie na początku będzie niezła jadka. Później przskoczą obrazem do tych 3 lata później.

ocenił(a) film na 10
T_virus

A według mnie powinni się cofnąć w czasie i nakręcić Residenta wedłgu 2 i 3 części gry bez Alice :P, wtedy by było lepsze a tak jedynka zrobiła na mnie wrażenie a dwójka to była fajna akcja i nic więcej a gdzie klimat z gry?? Oded Fehr go chyba zastrzelił:P

ocenił(a) film na 10
Mateo_SF

Czyli o czym to będzie? upadek Umbrelli , nie możliwe!!!
Czyli o czym to będzie? upadek Umbrelli , nie możliwe!!!
Troche głupi pomysł z tym że na całym świecie doszło do epidemi co nie?
sZKODA ŻE NIE BĘDZIE Jill , ciekawe co się z nią stało? Mi się wydawało po obejżeniu dwójki że Alice będzzie zła ponieważ jest pod kontrolą Umbrelli a ta jej dziwna moc , telekineza? Tak jak Alexia z Cod Veronica a co się stało z Angie? Z kąd by miała dalsze dawki Antyvirusa , przecież potrzebny był jej by żyła . Nie wwiem o co co chodzi , bardzo kocham Resident EVIL i film i gre ale wydaje si się ża ta Trzecia częśc będzie nie za fajna . Ale poczekamy zobaczymy.
Pozdrawiam.
PS1-Napiszcie jakieś sugestie co się wydarzy i co się niby stało z Jill i Angie. A moja sugestia co do epidemi jest taka że Umbrella by nie pozwoliła na światową epidemię ponieważ jej wpływy widać w każdum rządzie i nie pozwoliła by na przyjmowanie uchodziców z Stanów gdyby tam wybuchła Epidemia , przecież szefowie Umbrelli traktują Korporacje ja Boginie i rzecz świętą i nie pozwolili by na jej upadek. Może Umbrella kupiła Nevade od USA by mogła prowadzić tam eksperymenty? Przecież Największymi konsumentami jej produktóe są własinie Światowe Rządy . Dziwne.
pOZDRAWIAM JESZCZE RAZ :>