PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186641}

Resident Evil: Zagłada

Resident Evil: Extinction
2007
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 84493
4,9 16 krytyków
Resident Evil: Zagłada
powrót do forum filmu Resident Evil: Zagłada

Nic dziwnego w końcu reżyserował to Paul Anderson, który nie potrafi zrealizować dobrego filmu, choćby nie wiem jaki miał budżet.

W efekcie powstał film, w którym aktorzy czy fabuła to trzeciorzędna sprawa... Sprawy nie ratuje nawet intrygujący pomysł armii głównych bohaterek.

YouzeQ

Gratuluje spostrzegawczośći Jeski idzie o reżysera ,a filmik jak filmilmik mi sie podobał nie znudził mnie a o to w tyvh filmach chodzi.

ocenił(a) film na 6
YouzeQ

A ja myślę, że potrafi. Dobrym przykładem jest tu pierwsza część Resident Evil. Druga, no cóż, wyszła gorzej. Trójki nie widziałem, więc się nie wypowiadam.

ocenił(a) film na 7
YouzeQ

Nie reżyserował go Paul Anderson.

ocenił(a) film na 7
YouzeQ

piszesz jakby któraś część miała być dobra...

ocenił(a) film na 6
YouzeQ

A no właśnie, i tu się mylisz, bo reżyserem tej części był Russell Mulcahy - ten od "Highlandera" ;].

ocenił(a) film na 7
YouzeQ

Paul Anderson napisał do tego scenariusz - a reżysera napisali przedmówcy!

ocenił(a) film na 7
YouzeQ

A ja powiem, że Anderson kręci filmy, jakie kręci (choć tego nie nakrecił), ale zrealizował swego czasu fenomenalny horror "Ukryty wymiar". Poza tym pierwsza część "Resident Evil" też była świetna.

YouzeQ

tiaa armia glównych bohaterek, to chyba jest z deka przegiecie, w ogóle klimatu nie trzyma film jak 1 czy 2 czesc. Pomyśleć ze gra była pierwowzorem tej trylogi, a 3 czesc filmu to równie dobrze by mogla byc o misiach i zaczarowanych kredkach