pozdrawiam wszystkich buraków, którym się ten film podobał!Naprawde macie gust! ;)
To po co chodzisz na takie filmy? Oglądaj coś dla "poważnych i wyrobionych". Jesteś zwolennikiem takich filmów? Jak nie to znajdź sobie inne zajęcie. O gustach się nie dyskutuje, każdy ma swój. Taki czy siaki. I tyle.
ja nie chodze na takie filmy.....mam DSL więc sobie korzystam :) by the way... pierwsza część niebyła tak zrąbana jak ta!więc mam powód by tak twierdzic! i tu wcale nie chodzi o gust - film jest KASZANĄ!czy ktoś lubi takie filmy czy nielubi!a jeśli Ty uważasz że to dobry film to ja już nic o Tobie więcej nie chce wiedzieć....
Twoje komentarze sa rownie gleboki jak ksywka. Ciekawe do czego sie odnosi? Pewnie gardla.... Jako krytyk filmowy sprawdzasz sie jak operator koparki w wyscigach F1
TheDeeP dostaje ode mnie tytuł mega LOL-a dekady. A czy burakami nie są ci którzy oglądają takie "badziewia" ? Fakt, że film arcydziełem nie jest, ale jest przyzwoitym filmem akcji, jest kilka nielogicznych motywów ale to nie niszczy filmu w taki sposób by nazwać go badziweiem. I na pewno jest leszy od pierwszej części.
Glabie kapusciany....pewnie ani razu nie odstrzeliles lba z shootguna zombiakowi, nie rozwaliles lickera nozem....film jest dla graczy i z mysla o nich - zapewnie nie wylapales zadnego smaczu i nawiazania do serii RE! A ze slaby to co? I tak ma swoich zwolennikow ktorzy cenia serie RE za to, ze jest prekursorem prawdziwego survival horroru! Alone in the dark nie licze, bo tam ganiales zastraszonym facecikiem, a nie komandosem - masyna do zabijania i walczacego z korporacja Umbrella! Acha i jeszcze w samolocie stala wielka skrzynia taka jak w RE:CV, ktora rozwalila krwawiacego bossa w giereze - ostro!!!