PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95743}

Resident Evil 2: Apokalipsa

Resident Evil: Apocalypse
2004
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 83806
4,2 20 krytyków
Resident Evil 2: Apokalipsa
powrót do forum filmu Resident Evil 2: Apokalipsa

W lasnie obejzalem re2 strasznie slaba kinowke :/ ale i tak mi sie bardzo podobal. To co z robili z NEmesisem to mnie normalnie rozje.. wygladal swietnie i nawet powiedzial S.T.A.R.S ekstra efekty jesli ktos narzekal ze w 1 czesci nic nie bylo z wiazane z gra to po obejzeniu re2 raczej juz tego nie powie, kurde tylko szkoda film byl krutki ale moja ocena 10 . Kurde kiedy wyjdzie DVD-RIP haah i pujde na to do kina zobaczyc to na duzym ekranie. FILM REWELACJA pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
nemesis10

ale i tak jest kilka widocznych nie dociągnieć co do gry
chyba największym jest sam fakt, że w filmie wirusa stworzył ASHFORD, co jest bzdurą totalną!!
Wirusa stworzył BIRKIN,
a ASHFORD jest założycielem UMbrelli.

ocenił(a) film na 5
Hiroto

aj daj spokuj mi to nie przeszkadza wazne ze film zajebisty dla mnie to zaden minus ja nie gralem w gry re no moze troche w 3 nemesisa ale film jest cool ja na ten film czekalem od czesci 1 i sie nie zawiodlem a ni troche , kurde jescze 30 dni do premiery w polsce ja chyba ocipieje do tego czasu a swoja droga to nie warto ogladac re2 w zadnej dostepnej wersji bo wszystkie so do pupy a dvd rip bendzie pewnie dopiero po premieze w polsce wiec tylko czekac i do kina marsz pozdrawiam cie.

ocenił(a) film na 10
nemesis10

twoje zdanie ;-)
ja uważam inaczej ;-)