PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95743}

Resident Evil 2: Apokalipsa

Resident Evil: Apocalypse
2004
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 83733
4,2 20 krytyków
Resident Evil 2: Apokalipsa
powrót do forum filmu Resident Evil 2: Apokalipsa

mi sie film podoba

użytkownik usunięty

spoko jest ten film podobna mi sie efekty specjalne do tego filmu i spoko muzyka niewiem jak wy o tym myslicie

użytkownik usunięty

Resident 2 - powiem jedno film jest fakenwypierdolczy tak jak i jedynka a jak ktos uwaza inaczej to najlepiej niech zacznie ogladac kubusia puchatka!!!

użytkownik usunięty

Skąd wytrzasnęliście juz ten film? Ja ciągną przez emula ale myślę że jest wadliwy :( Skąd mogę wytrzasnąć dobrą w 100% wersję ???
Proszę o możliwie szybka odpowiedź.

Jedynym ktróry tu ogląda Kubusia puchatka jesteś ty koleś.Nie możliwe jest żebyś już obejżał RE2, może oglądałeś poprostu 2x jedynkę i coś ci się pomajtało?!

A może poskładał wszystkie trailery jakie wyszły w necie i uważa że to cały film ??

Ale z ciebie pacjent jest!! Chyba go na polsacie oglądałeś!! I sobie napisy do telewizora wgrałeś, przez pegazusa z klawiaturą!

użytkownik usunięty
Fenix_pl

Film już jest !!!!!!!!!!!! w necie na różnych stronkach ale niestety nie ma polskich napisów...........a propo może ktoś wie skąd je wziąść ?? :D

użytkownik usunięty

film jest tragiczny ogladalem sciegnietego svcd. Pierwsza czesc byla dobra a teraz zrobili z tego bajke z dobrymi efektami. Czy niejest glupia scena jak policjanci na srodku ulicu stoja i sciagle odpieraj atak zobich i strzelaj az im amonicja sie skonczy bo fakt po co uciekac lepie wystrzelac ich wszystkich choc sa ich 1000 ale zalurzmy ze niemieli ucieczki to przez cala scene uzyli 1 granatu(smieszne) a Mila jonovit,,, ona to jest drugi superman bajka kopletna spodziewalem sie duzo wiecej

ocenił(a) film na 9

Po pierwsze nie pisz na film ze to bajki poniweasz chyba nie wiesz co to jest ?
po drógie policjnci mieli uciekac dobre to jak zobaczą jakiegoś złodziej to uciekaj hehe wsumie jak by tak było to by wszyscy siedzieli na konisarjacie i bo by sie bali wysci na ulice LOL no i własicwie gdzie mieli uciekać do bramy co była zamknęta no LOL!