PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95743}

Resident Evil 2: Apokalipsa

Resident Evil: Apocalypse
2004
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 83806
4,2 20 krytyków
Resident Evil 2: Apokalipsa
powrót do forum filmu Resident Evil 2: Apokalipsa

Moze ktos wie co to za kawalek leci gdy Alice na zwiastunie zbiega z wierzowca??

czesio86

To kawałek Mansona (tak samo jak z 1 części) ale niewiem z jakiej płyty :(

brzydal_m

coś mi się nie zdaje... manson ma inny głos... a to jest strasznie fajny i dynamiczny kawałek

brzydal_m

coś mi się nie zdaje... manson ma inny głos... a to jest strasznie fajny i dynamiczny kawałek

czesio86

Tyle Ci powiem, że znalazłem! Faktycznie to nie pan Merilyn Manson, a Papa Roach a tytuł tego wspanialstwa, to Not Listening. Pozdrowienia przesyła Chochlik ;)

KAD

Koles jak bys mogl to przeslij mi te piosenke na email bo nie moge jej nigdzie znalezc moj mail nemesis10@o2.pl
Dzieki

fan_milli_jovovich

Po wysłaniu maila, mogę jedynie dodać, że chyba musisz sobie radzić sam, bo ja nie mogę znaleść... ;-)

ocenił(a) film na 5
KAD

jeaaaa mam ta muze od bartka jest zajebista Re2 W spokoju czekam jescze tylko miesiac i do kin GO :] thx wielkie jescze raz Bar..

nemesis10

Też bym posłuchał... miałem dotychczas tylko możność posłuchania nieco dłuższego kawałka, aniżeli w zwiastunie. Jeżeli miałbyś chwilkę czasu, to chochlikkak@op.pl ;-)
Byłybym wdzięczny!
Chochlik

ocenił(a) film na 10
KAD

Ten kawałek jest zajebisty. To Papa Roach - Not Listening.Jest już do ściągnięcia szukając w eMule, eDonkey itp.

użytkownik usunięty
czesio86

kawałek Papa Rouch - Not Listening z nowej płyty :D

użytkownik usunięty
czesio86

kawałek Papa Rouch - Not Listening z nowej płyty :D

czesio86

No co wy??Jest nowa płyta Papa Roach?? Jak się zwie??

użytkownik usunięty
Kudlaty

Nowa płytka PAPA ROACH to Getting Away With Murder.

użytkownik usunięty

Ps. Zapraszam na stronkę http://www.paparoach.fan.pl :)

użytkownik usunięty

Jak kotś szuka sundtrack to ma linka na forum :) a co do tego gdzie moża zanlesci Nowy album paparobaka :D to : www.Miusiclines.com

użytkownik usunięty
czesio86

Słuchajcie ja mam stronke gdzie jest cała ścieżka dźwiękowaz RE2.
http://flashenhanced.com/resid entevil/resident_evil.htm
POLECAM!!