Ja nie wiem dlaczego ludzie go tak nisko oceniają - ja oglądałem prawie wszystkie części i uważam, że jest świetny i że to najlepsza część
Dałem 7 i uważam to za słuszną ocenę. 10 to arcydzieło, zresztą najedź myszką i sprawdź, uważasz, że z całego gatunku, ten film, ta konkretna część jest arcydziełem ? Ja sądzę, że nie, bo występują tutaj błędy, czasami przewidywalność, brak tego czegoś, co dostrzegłem w 3, może klimat jest tym czymś. Jest to dobry film, ale tylko dobry.
No właśnie ,, jest oparta" co oznacza że cześć rzeczy w filmie będzie zmieniona, więc chyba nie powinniśmy porównywać filmu z grą, bo to są 2 różne światy
Jak powiedział pan electrix. Poza tym powinieneś sprawdzić w słowniku co oznacza słowo "zniesmaczenie" ;)
Ja tam nie wiem, na razie tylko pierwszą oglądałem i jako kino rozrywkowe sprawdza się nieźle choć ma parę dziur fabularnych ;)
dla mnie film dostaje - 4 do oceny za scenę absolutnie mega debilną na cmentarzu.
ja całą serię oglądam jako jeden film. Nie ma dla mnie lepszej i gorszej części. Mogą zrobić ich jeszcze i 20 a ja i tak będę leciała do kina :D Uwielbiam ten motyw, klimat i Milę - wczoraj np po raz kolejny oglądałam Afterlife i ta aktorka idealnie pasuje do roli Alice. Nie jest nachalna, raczej stonowana a jednak charakterystyczna poprzez swoją urodę. Lubię ^^ i czekam na kolejną część :D