tak, zdecydowanie ma coś w sobie.
Ale mój widok zawsze najbardziej przyciągały jej oczy.
Na zajęciach z bioniki wykładowca pokazywał nam zdjęcia jej twarzy jako przykład piękna nawiązując tym do ciągów Fibonacciego. Symetria, złoty podział w przyrodzie etc. Brzydka na pewno nie jest. Z gustem jest tak że najpierw trzeba go mieć żeby o nim dyskutować.
Jest bardzo ładna. Poza tym jeśli kobieta tak dobrze prezentuje się w tak minimalistycznym makijażu to jest co najmniej ładna :)
Zdecydowanie Sienna Guillory dla mnie była gwiazdeczką tej części i zapowiada się że w najnowszym też tak będzie:D
I zgadzam się trochę Milla jest taka "Chłopska";p
Każdy ma swój gust,ale Mila w tym filmie też została odpowiednio ucharakteryzowana,prawie brak makijażu do tego "zaniedbane" włosy,zresztą Milla ma bardzo ładne duże na dodatek zielone oczy to jak może mieć mało kobiecą twarz ? .
A figury to też nie wiem dlaczego sie czepiacie przecież ona w końcu(nie wiem czy nadal) była modelką,fakt ma małe piersi,ale przecież piersi to nie wszystko ;p liczy się całokształt ;D.
ona dla mnie jest za bardzo chuda... piersi nie mają tu nic do rzeczy, jest dla mnie niekobieca i tyle, taka chłopczyca. Nic poza tym, aktorka jest dobrą.
Hmm, zazwyczaj podobają mi się zupełnie inne kobiety ale Milla i Keira Knightley stanowia wyjątek. Milla ma fantastyczna twarz i jest proporcjonalna. Dla mnie to Sienna jest ta brzydszą laską z nieproporcjonalnie wielkim biustem, a zbyt duży biust to cos okropnego dla mnie.