Dobry horror, ale spodziewałem się czegoś lepszego po tak znanym tytule. Muszę przyznać, że w grę nie grałem więc nie będę czynił tu żadnych porównań, lecz po prostu napiszę, że jest dość dynamiczny, całkiem nieźle trzyma w napięciu choć główne postaci raczej temu nie sprzyjają (dość słaba charakteryzacja), a raczej atmosfera i laboratoryjne pomieszczenia, gdzie niedawno przeprowadzano nielegalne eksperymenty. Te "żywe trupy" nie wywarły na mnie aż tak dużego wrażenia jak np. w "30 Dni Mroku", który to film bardziej mi się spodobał. Muzyka jest raczej przeciętna, lecz na uwagę zasługuje niezła fabuła (choć momentami zbyt wiele informacji dowiadujemy się w jednej minucie filmu) i niektóre sceny - chociażby gonitwa głównej bohaterki z psami. Moja ocena: 7/10.
zgadzam się z Tobą. ja natomiast nie lubię filmów o zombie i rozwałce (no chyba, że grać:D), ale jednak oceniłem film 8/10, bo w końcu ocenia się po gatunku, a nie po tym co się lubi, a jednak to najlepszy film jaki oglądałem o tej tematyce