PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501455}
7,0 82 tys. ocen
7,0 10 1 81611
7,2 53 krytyków
Rewers
powrót do forum filmu Rewers

Widzę że film wzbudza przeróżne emocje,ale jak dla mnie film rewelacja, świetna rola Agaty Buzek, ciekawe zdjęcia i dialogi, zwłaszcza kwestie babci wymiatają , może znalazło by się kilka niedociągnięć ale ogólnie super

porcupine69

Może nie jest to dla mnie rewelacja ale już dawno tak dobrego Polskiego filmu już nie widziałem, rewelacyjnie zagrana rola Agaty Buzek całkiem inna Krystyna Janda, moja ocena 8/10

ocenił(a) film na 7
porcupine69

Rewelacja, to jednak przesadna ocena, ja uważam, ze film jest dobry. Dałem 7/10, ale muszę przyznać, że za scenę umierania po truciźnie dla Dorocińskiego należy się 10/10

ocenił(a) film na 7
Pietka20

Zgadzam się z Twoją oceną. Dałem taką samą, 7/10. Potwierdzam również, że chyba najlepszą scena jest scena umierania Dorocińskiego. Zagrał rewelacyjnie. Nie zgodzę się natomiast, że Janda inna, jest dokładnie taka jak w wielu filmach z jej udziałem., charakterologicznie bardzo podobna rola do wielu poprzednich. Buzek w wątku młodości zagrała dobrze, w wątku starości marnie. Ciekawie zagrana rola przez Adama Woronowicza, buchaltera pana Józefa. Film dość naiwny w wielu fragmentach i przewidywalny ale całkiem udany.

ocenił(a) film na 10
porcupine69

Dopisuje się pod tym tematem świetny. A zakończenie było dla mnie najlepsze :)