PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=497827}

Rezydent

The Resident
2011
5,6 11 tys. ocen
5,6 10 1 11014
3,7 3 krytyków
Rezydent
powrót do forum filmu Rezydent

X lat temu oglądałem film o "mordercy" poruszającym się wewnątrz ścian mieszkania, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Może ktoś pamięta jaki to film?

Pzdr
A.

zapomnialem_adresu

Prawdopodobnie chodzi Ci o film "Oczami mordercy" - http://www.filmweb.pl/film/Oczami+Mordercy-1992-96702
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
BATON

panie baton,a ja pamiętam film (sądzę, że lata 90-te), gdzie to psycho-rodzinka więziła różnych gości (listonoszy, domokrążców, kurierów itd.) w piwnicach i jeden małolat uwolnił się i poruszał się między ścianami i oni nie mogli go wytropić. co było dalej nie pamiętam, bo oglądałem to dawno temu i utkwiło mi w pamięci.
byłbym bardzo wdzięczny za skumanie tej produkcji, bo szukam tego od wielu lat. pozdrawiam i czekam na info

ocenił(a) film na 6

damiano82, chodzi ci o film Wesa Cravena "W mroku pod schodami", naprawdę fajny filmik (jak na tamte czasy), gorąco go polecam

użytkownik usunięty
krzysiek_skrzat

wielkie dzięki skrzacie! bez kitu już straciłem nadzieje, że znajdę ten film, ale przyszedłeś z odsieczą krzychu. pozdro dla all

BATON

Dziękuję, to właśnie ten film.

Pzdr
Tomek

zapomnialem_adresu

poza tym ze jebnales SPOILER NA POL STRONY! to nic sie nie stalo;/ juz mi sie nie chce tego ogladac ehh....

Maniakos89

I po co zaraz przeklinać. Nie wydaje mi się, aby moje pytanie było "spoilerem", bo przecież na trailerze widać jak "gość" porusza się między ścianami, a do tego nie wiem czy jest mordercą, ale jeśli faktycznie zepsułem Ci oglądanie to biję się w pierś.

Pzdr
Tomek

ocenił(a) film na 6
zapomnialem_adresu

Możliwe, że chodzi Ci o film "Czwarte piętro" /4th Floor z 1999roku.

ocenił(a) film na 8
karanthire

4 piętro nie za bardzo :P podobne klimaty jak w tym filmie, ale ten jest lepszy od 4 piętra wg mnie :)