X lat temu oglądałem film o "mordercy" poruszającym się wewnątrz ścian mieszkania, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Może ktoś pamięta jaki to film?
Pzdr
A.
Prawdopodobnie chodzi Ci o film "Oczami mordercy" - http://www.filmweb.pl/film/Oczami+Mordercy-1992-96702
Pozdrawiam.
panie baton,a ja pamiętam film (sądzę, że lata 90-te), gdzie to psycho-rodzinka więziła różnych gości (listonoszy, domokrążców, kurierów itd.) w piwnicach i jeden małolat uwolnił się i poruszał się między ścianami i oni nie mogli go wytropić. co było dalej nie pamiętam, bo oglądałem to dawno temu i utkwiło mi w pamięci.
byłbym bardzo wdzięczny za skumanie tej produkcji, bo szukam tego od wielu lat. pozdrawiam i czekam na info
damiano82, chodzi ci o film Wesa Cravena "W mroku pod schodami", naprawdę fajny filmik (jak na tamte czasy), gorąco go polecam
wielkie dzięki skrzacie! bez kitu już straciłem nadzieje, że znajdę ten film, ale przyszedłeś z odsieczą krzychu. pozdro dla all
poza tym ze jebnales SPOILER NA POL STRONY! to nic sie nie stalo;/ juz mi sie nie chce tego ogladac ehh....
I po co zaraz przeklinać. Nie wydaje mi się, aby moje pytanie było "spoilerem", bo przecież na trailerze widać jak "gość" porusza się między ścianami, a do tego nie wiem czy jest mordercą, ale jeśli faktycznie zepsułem Ci oglądanie to biję się w pierś.
Pzdr
Tomek