PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=497827}

Rezydent

The Resident
2011
5,6 11 tys. ocen
5,6 10 1 11014
3,7 3 krytyków
Rezydent
powrót do forum filmu Rezydent
mario0011

straszna lipa i nuda... a zapowiadalo sie niezle....

ocenił(a) film na 8
Inferno_2

Mnie się podobał :)

Garfield2202

Biorąc pod uwagę ż na 10 oceniłeś "Maczete", to ten film pewnie nie jest dla mnie

ocenił(a) film na 8
jagodasoft

kocham Rodrigueza :) a film na prawdę dobry :) fajnie się oglądało i mimo tego, że praktycznie od połowy filmu już wiesz na 100% kto jest prześladowcą to film trzyma w napięciu :)

użytkownik usunięty
jagodasoft

Wygrzebuje jagodasoft oceny innych i na podstawie ich stwierdza, że nie można ufać polecającemu. A jak widać na dole kolejni filmwebowicze mówią, że ten film jest na prawdę słaby :). Ja tylko do 10 minuty wytrzymałem, i nie wiedziałem, czy coś ze mną nie tak, czy film mi nie podchodzi. I wszystko jasne :).

ocenił(a) film na 6
mario0011

oglądała i w sumie nie wie czy polecić.
przyznałam 6 z uwagi na Morgana i Swank, ale film zasługuje moim zdaniem na piąteczkę. Odpowiedź na jedyne pytanie, które sprawia, że jest interesujący pada w 30 minucie.
znam tańszym kosztem zrealizowane i ciekawsze produkcje.

ocenił(a) film na 8
enigmatyczna

jak napisałam, że sie mi podobał to znaczy, że polecam :) ja nigdy nie polecam niczego co mi sie nie podobało :)

ocenił(a) film na 2
mario0011

Właśnie skończyłem oglądać i odradzam,kupa straszna a wyjaśnienie zagadki pada w 30 minucie filmu.

ocenił(a) film na 7
mario0011

Jak dla mnie film dobry. Obejrzałam z uwagi na Hillary Swank i muszę przyznać, że całkiem przyjemnie sie ogląda.
Widomo jednym sie podoba, innym nie. Dlatego chyba nie ma co pytać czy się komuś spodobał.
Trzeba zobaczyć i samemu ocenić ;)