6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 77593
5,7 15 krytyków
Riddick
powrót do forum filmu Riddick

ocenił(a) film na 4

Kochani, uwaga! To nie jest ten sam Riddick a film to zupełne dno. Jestem przekonany, ze historie wymyslili na planie. Zebrali wszystkich aktorow i padla haslo "róbcie coś".
Odradzam, przy czym podkresle, ze poprzednie czesci mi sie podobaly.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 8
3rr4to

A ja gorąco polecam, świetny film. Chcesz kichę oglądnąć? Wybierz się na After Earth

ocenił(a) film na 4
straightlines

Hehe, dzieki internautom i ocenie AE tutaj uratowalem ze 2h zycia :)
Co do Riddicka, to bylem zawiedziony ta czescia. Odnioslem wrazenie ze Vin Dizel postanowil sam cos w koncu nakrecic i zostal producentem tego widowiska

ocenił(a) film na 8
3rr4to

Nie miał wielkiego wyboru. Żadna wytwórnia nie chciała tego finansować. Siłą rzeczy Vin zrobił najlepszą rzecz jaką mógł, Uratował Riddicka. Czekam na kolejne części. Pozdro

ocenił(a) film na 4
straightlines

Jak dla mnie nie mialo to nic wspolnego z Riddickiem. Ten tekst o wchodzeniu po same jajca zrujnowal ostatecznie (dla mnie) ta postac. Byl mniej heroiczny, do tego zlamana noga?? Ridicka? Nie do pomyslenia.

ocenił(a) film na 8
3rr4to

No cóż, widzisz zaskoczyło Cię nie raz:)

ocenił(a) film na 8
3rr4to

Czyli jak "uratowałeś 2 h to oznacza, że nawet filmu nie widziałeś, a już narzekasz..? niiice :D

ocenił(a) film na 4
straightlines

No jesli mowimy teraz o After Earth to tylko ciesze sie, ze nie ogladalem bo opinie marne.

ocenił(a) film na 8
3rr4to

A ok, nie sprecyzowałeś :) Faktycznie After Earth to straszny syf, a Riddick według mnie trzyma klasę, pal sześć podobieństwa do Pitch Blacka.