Po trailerach spekuluje się w duchu, którego filmu pójdzie nowa część. Według mnie, to wcale nie
będzie neo Pitch Black. Pojawią się co prawda potwory jak z jedynki, ale jest za dużo wątków z
ludźmi. które mogą być pominięte.
No tak, Pitch Black już obrósł w legendę, Kroniki też jednak były spoko. tylko tła w tych filmach były różne. Ja bym jednak wolała, żeby Riddick nie był sam kontra potwory jak Pich Blacku, dobrze ze będą go prześladować łowcy głów, bo więcej się dzieje. :)
Dzisiaj przeczytałem, że Riddicka ma ścigać więcej niż jedna grupa łowców głów. Co mi się to jakoś nie zgadza z zapowiedzią, bo nie było nawet jednej migawki o tym. Wymieniane są też rodzaje potworów, które pojawią się w filmie.
Tomatoes- stawiam tak samo.
tez widzialem tam Nekrosów wiec moze oni tez go scigaja i policzyli jak lowców głów. No coz na bank ide do kina, jeszcze chyba zaloze okulary plywackie, ale bedzie chyba za duzy przypał^^
Kurde dobry pomysł, ale koniecznie miej w ciemnych kolorach. Później powiedz jak ludzie reagowali :) Naprawdę dobry pomysł, jeśli się nie wstydzisz :)
jesli kumpel by sie zgodzil to wtedy chociaz sam bym glupa nie palil ^^ do tego koszulka bez ramiączek i siema przyszedlem po bilety na Riddicka... ahhh