6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 77592
5,7 15 krytyków
Riddick
powrót do forum filmu Riddick

ocenił(a) film na 4

Najgorsza część o Riddick. Fani s-f i tej postaci pewnie zobaczą. Reszta może sobie spokojnie darować darować

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 5
KrisLsd

popieram.. film jest średniawy, ogólnie zamysł, aby w 3 części powrócić pomysłem do 1 jest popaprany, odgrzewanych kotletów, które w swojej pierwotnej wersjii (no umówmy się) nie były jakoś specjalnie dobre, jest rozwiązaniem co najmniej nieodpowiedzialny,.

W zasadzie tak, jak widzieliście Pitch Black, będziecie mieli deja vu z rosnącym zniecierpliwieniem, aby coś innego się wydarzyło, uprzedzam, nie wydarzy się...

ocenił(a) film na 8
KrisLsd

Nie wypowiadaj się za innych. Jak takie słabe to zrób sam coś lepiej. Co? Nic nie zrobisz? Tak myslałem. A teraz wracaj do lekcji bo jutro test dla 6 klasistow.

ocenił(a) film na 4
straightlines

Ja się nie wypowiadam za innych. Uważam, że ten film jest dość słaby i nie oglądnięcie go niewiele się straci, no może oprócz 2 godzin czasu. A argument, że mógłbym zrobić lepszy jest niedorzeczny, bo można go użyć do każdego nakręconego barachła. Poza tym mam prawo wypowiadać tak jak chcę i dawać ocenę jaką chcę.I skąd ta informację , że jestem w 6 klasie.