6,6 78 tys. ocen
6,6 10 1 77593
5,7 15 krytyków
Riddick
powrót do forum filmu Riddick

Tylko nie vin diesel :/nie cierpie tego aktora..

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 7
PositivThink

toż to szok- film z serii o Riddicku i jak mogli Vina zatrudnić? Skandal to za słabe słowo... Litości

ocenił(a) film na 7
PositivThink

nikt Ci nie każe oglądać tego filmu i każego innego z Vinem

Xplayer01

No właśnie dlatego nie oglądam i nie będę oglądał, bo się nawet nie da :)

PositivThink

Jest to trzeci film o Riddick'u i w obydwu poprzednich główną rolę grał Vin Diesel, a ty jak mówisz nienawidzisz go, więc po co na litość boską wchodzisz na stronę filmu i dzielisz się swoimi odczuciami? nikogo one nie obchodzą :)

PositivThink

Tylko Vin Diesel- uwielbiam go :)))

ocenił(a) film na 8
monia198923

Tylko Vin tylko Riddick!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
PositivThink

Marna prowokacja trolu.

PositivThink

Filmy z tym gościem są adresowane przede wszystkim do dziewczyn i to takich co mają jego plakaty w pokoju oraz rozwojowo zatrzymały się na poziomie bravo girl. Również nie trawię tego "aktora".

ocenił(a) film na 5
spasticink

Czy bezpodstawna awersja do człowieka, który niczego złego ci nie zrobił, nie narzuca ci się ze swoim towarzystwem, ba - nawet nie wie o twoim istnieniu, nie świadczy o pewnym rodzaju upośledzenia umysłowego? To trochę tak, jakbyś "nie trawił" tamy Asuańskiej albo kanału La Manche.

DeVroo

Dlaczego uważasz, że mi się nie narzuca, skoro w TV lecą zwiastuny, w necie pełno reklam z facjatą tego łysego "aktora". Oczywiście, je wyłączam i minimalizuję, ale jednak jest to irytujące. Kiepski z Ciebie diagnosta chorób umysłowych, ale niezłe porównanie z tamą ;)

ocenił(a) film na 5
spasticink

W mojej ocenie nie narzuca się, bo jeśli obecność w ogólnodostępnych kanałach przekazu informacji uznać za narzucanie się, to również narzuca się sąsiad przechodzący tą samą ulicą (ciągle go widzisz i nie możesz ani "wyłączyć" ani "zminimalizować"), sprzedawczyni - codziennie ta sama, lektor filmów ("czytał Tomasz Knapik" - gggrrrrrrrhhhh!!!! tu możnaby dostać co najmniej udaru) i tysiące innych osób i rzeczy z którymi codziennie się stykasz. Tych ludzi i te rzeczy potrafisz ignorować a jednego aktora akurat nie. Dziwne.
No ale nie upieram się. W ostateczności nie ma to dla mnie jakiegoś szczególnego znaczenia ta różnica osobowości między nami. Tak tylko zapytałem z ciekawości, bo sam nie mam czegoś takiego. Ale kto wie, może to ja jestem nie teges?

ocenił(a) film na 6
spasticink

Co ty człowieku pierdzielisz za przeproszeniem. Do jakich dziewczyn. Nie mówię że żadna ale to raczej chłopcy, chłopaki i faceci oglądają filmy w stylu "Szybcy i wściekli" oraz "Riddick" który ma kategorie wiekową R, czyli raczej nie dla dziewczynek które czytają brawo.

ocenił(a) film na 6
PositivThink

Ani ja za nim nie przepadam. Jako fanowi SF podobał mi się Pitch Black, ale dla mnie on stanowił najsłabszy element w tym filmie. Pod względem fizycznym pasował do roli, ale nie cierpię jego gry aktorskiej ani jego głosu.

ocenił(a) film na 8
nexus9

Więc daruj sobie nerwów i nie oglądaj, what's the problem? :)

ocenił(a) film na 6
straightlines

A czy ja mówie, że jest jakiś problem. Dla mnie nie ma żadnego problemu. Film obejrzę, albo nie. Pewnie kiedyś na pewno bo lubie SF.

PositivThink

Dizel w jakiejkolwiek produkcji oznacza szajs dla dresiarzy i gimbusów.

ocenił(a) film na 10
Sandokan

patrzcie odezwał się jakiś mocher i myśli że będzie fajny. sam jest pewnie jakimś przymulonym cwelem który obraża przystojniaków. na widok vin diesla aż robi mi się mokro i majtki same spadają, o tobie na pewno nie da się czegoś takiego powiedzieć.

Kirra56

załamałeś mnie, muszę przewartościować mój świat w takim razie, a na początek zacznę brać anadren w bicepsy, lsd pod napletka i zostanę łysym gejem aby przypodobać się takim jak ty.

ocenił(a) film na 6
Sandokan

Nie używajcie słowa gimbus bo tylko gimbusy go używają, a po za tym jest to idiotyczne słowo i powiesił bym tego co je wymyślił. po za tym wypraszam sobie bo jestem gimnazjalistą.
Co do aktora to jest świetny i olbrzymia publiczność go lubi; szczerze ten temat jest pierwszym jaki widzę gdzie go ktoś nie lubi.

PositivThink

A ja uwielbiam tego aktora, film znakomity i Vin naprawdę świetnie zagrał ;)