Delikatnie sie zawiodłem, trailer w sumie streszcza całą fabułe tego filmu...aktorzy drętwi w ogule
dziwnie wyreżyserowany ten film czasem nie wiedziałem co autor miał na myśli w danym
momencie. Większość scen jest po prostu zbędna i ciągnie się bez sensu, wygląda to tak jakby
reżyser chciał czymś zatkać te dziure w fabule której praktycznie nie ma. Myśle że gdyby akcja
miała się gdzie rozgrywać ciekawiej by to wyglądało, bo czego można się spodziewać po filmie
akcji osadowionym na pustyni...troche potworów (3typy jeśli się nie myle) kilka trupów i pare
drętwych dialogów nic nie wnoszących do fabuły. Przy napisach końcowych na sali było czuć jakiś
niesmak, wszyscy siedzieli i patrzyli na ekran niedowierzając "i co tylko tyle?" 7/10 z sentymentu do
serii powinna być 6
też miałem to dziwne uczucie przy napisach, no ale dziś mi już przeszło i chciałbym to zobaczyć jeszcze raz bo fil mi zleciał naprawdę szybko i przyjemnie... I wiem już dzisiaj jakie to uczucie, niedosyt, podobny do tego jak kończy się odcinek serialu a ty chcesz więcej. Tylko to więcej niestety nie jest pewne... chociaż jak zaoszczędzili na tym filmie to pewnie łatwiej im przyjdzie dostać kasę na kontynuację=)
Vin Diesel mówił że chciałby rozegrać kolejną część na rodzimej planecie Riddicka także kontynuacja będzie miejmy nadzieje że troche ciekawsza nie jestem do końca zawiedziony tym filmem myśle że spojrze na niego drugi raz jak wyjdzie na dvd