PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=518040}

Rio

2011
6,9 57 tys. ocen
6,9 10 1 56688
6,7 20 krytyków
Rio
powrót do forum filmu Rio

Ta bajka jest tragicznie nudna, nieciekawa, nieśmieszna, dosyć ładnie zrobiona - takie odgrzewane kotlety - poziom scenariusza podobny do "Much w kosmosie" czy jak im tam było, ostatnie 15 minut filmu zastanawiałem się właśnie, czy oglądałem kiedyś słabszą bajkę niż ta. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że forum w 80% składa się z naganiaczy dystrybutorów filmowych. Stracone pieniądze na bilet i tyle!!

ocenił(a) film na 8
Pilus1

Mnie się bardzo podobał jedna z najciekawszych bajek z dobrą fabułą muzyką i świetnymi efektami i grafiką

ocenił(a) film na 8
Pilus1

Ja również jestem zachwycona bajką, świetne dialogi, grafika, muzyka. Bardzo przyjemnie się oglądało!

ocenił(a) film na 6
daruska_2

Bajka momentami dziecinna to fakt. Ale TYLKO momentami. Ogólne wrażenie dobre. Poza tym zgadzam się z przedmówcami - muzyka i przede wszystkim grafika na najwyższym poziomie.

ocenił(a) film na 9
Pilus1

:)) Nie jestem "naganiaczem dystrybutorów filmowych" ( a - nie przeczę - bardzo "chciałabym, chciała..." :)) ) , zawsze wyrażam własne zdanie i ten film oceniam dużo wyżej jako rodzic dziecka oraz ... fanka bajek. :)
"Tragicznie nudna, nieciekawa, nieśmieszna, takie odgrzewane kotlety"... - pozwól, że po tym cytacie Twoich słów, nieco Cię sparafrazuję - coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że forum w 80% składa się z... naganiaczy konkurencji.. ;) oraz - zwykłych malkontentów.

użytkownik usunięty
Pilus1

Dzięki za informację - przejrzałem Twój profil, właśnie pod kątem tego, co Ci się podobało, co nie - z bajek - i nie ma na liście "Much w kosmosie", a Twój pełny komentarz przeczytałem dopiero po przejrzeniu listy. Hmm, jeżeli porównujesz film do "Much w kosmosie" to już wiem, czego mam się spodziewać.

Nie wiem, jeżeli córka nie będzie naciskać strasznie to nie pójdę, bo już kiedyś naciąłem się na inne bajki z Fox'a - "Sezon na misia" lub "Sezon na misia 2" - stoją w jednym szeregu z "Muchami w kosmosie".