Świetny film, myśle że najlepsza animacja jaka weszła w tym roku do kin. Soundtrack bardzo mi się podobał.
Soundtrack tak mi się spodobał że aż kupię sobie oryginał w Empiku - dawno muzyka z filmu tak mną nie wstrząsnęła jak właśnie Rio naprawdę chwyta za serce a nogi chcą same tańczyć :D:D
Soundtrack i film polecam każdemu !
Ja też uważam że film był świetny i tylko czekać jak ktoś wymyśli kontynuacje.
A wy co myślicie o kontynuacji tego filmu ?
Myślę ,że jest niewskazana ,ale jak będzie może hmmm Rio:Potomstwo tego samego głównie scenarzysty ,ale reżysera także to pójdę do kina
No soundtrack rzeczywiście powalił na kolana :P
Will.I.Am & Jamie Foxx - Hot Wings ( I Wanna Party )
oraz
Sergio Mendes - Mas Que Nada
mogę słuchać cały dzień na okrągło ;-)
Ogólnie cały film był dosyć fajny, zdecydowanie lepszy niż te z przed roku.
A co do kontynuacji - stawiam że nie będzie, choć może jednak?
Jeśli odniosło sukces to może czegoś się doczeka :D
Ma ktoś może link gdzie mogę pobrać ten film na dysk w jakości HD z dubbingiem?
A i ja też uważam że soundtrack jest świetny ale kosztuje on w empiku 60 zł dlatego poczekam aż będzie go można pobrać z internetu.
W Saturnie i MM jest tańszy nie licząc allegro
Ja linków nie podaję bo nienawidzę leni którzy nie umieją korzystać z wujka google i chcą by im inni wszystko na tacy podali - trochę wysiłku ludzie nie róbcie z siebie bandy kretynów którzy z zasobów internetu korzystać nie umieją
Ja mam wolny transfer i proszę tylko że gdyby ktoś miał tak przy okazji link to niech poda bo robię też inne rzeczy i potrzebuje pełnego transferu. To chyba nie jest tak wiele?
Film kolorowy i nic poza tym. Fabuła słaba a moja pięcioletnia córa po 50 minutach zaczęła
biegać po kinie co jest wystarczającą oceną tego obrazu.
Może pięcioletnich dzieci nie powinno się zabierać do kina?Ten film akurat jest przeznaczony dla grupy wiekowej 8 - 13 lat.Sam mam 14 ,ale podobał mi się
Zgadzam się, nie powinno. Ale historia strasznie oklepana. Za muzykę tylko można film docenić i tylko jeżeli trafia w gusta (w moje nie trafiła). Kolorowo może było (i tyle), ale sam poziom animacji nie zachwyca.
No "Fly Love" też niezłe, ostatnio też mi pasuje "Take Me To The Rio".
Chociaż tak zwykle to słucham dubstepu i d'n'b ;-)
Heroes222 - w takim razie ja stawiam że to grupa wiekowa 8-15 ;-)
A co do pięcioletniego dziecka w kinie - może nie że za małe, ale powinno umieć się zachować jeśli idziesz z nim do kina, i siedzieć na miejscu albo jak się nie podoba po prostu wyjść z sali. A ty jako rodzic powinnaś zareagować jakoś, założę się że nie wszyscy byli nastawieni do filmu tak jak twoja córka i niektórzy chcieli obejrzeć w spokoju.
arek3290 - a wiesz że takie coś jest nielegalne?
W dodatku jakie wymagania - HD, DubPL...
Lepiej ci będzie iść jednak do tego empika.
Znam stronkę z której coś takiego można pobrać, ale moja życzliwość i troska o to żeby pewnego dnia nie przyjechała do ciebie policja i nie zarekwirowała kompa jest większa niż chęć pomocy. Przykro mi :D
mhm, ta druga też mi się podoba:-) wrzucą film z polskim dubbingiem to obejrzę jeszcze raz, sasasa.
Na darkwarez i exsite już jest.
Niestety jakość nie zachwyca:
- dźwięk nagrywany mikrofonem ( + amatorski śmiech osoby nagrywającej w najlepszych scenach )
- piksele :-/
Jednak to nie zmienia faktu że obejrzeć się da ;-)
Dzięki:-) Na ekino tez już jest, ale kręcony chyba zmywarką przez rurę od pralki ;/ Pooczeekaam:)
ten tekst powalił mnie na kolana ;-)
słyszałem już wersję z kalkulatorem, ale ze zmywarką pierwsze słyszę :P
@Heroes222 - tak na prawdę to wiek nie ma znaczenia, ja można powiedzieć mam prawie 15 i znając siebie jeszcze przez następne 15 będę twierdził że takie bajki są niesamowite :D
Wiem że już się pytałem o link do pobrania ale może zamiast tego ma ktoś link do strony gdzie można obejrzeć ten film bo byłem w kinie i spodobała mi się ta ostatnia scenka po napisie "The End" a w internecie znajduje tylko pierwszą wersje źle zmontowaną.
Proszę o link tylko do obejrzenia online. Szukałem już w internecie ale może ktoś wie
Kur**... Mam 19 lat i z wielka przyjemnościa obejrzalem ten film!! A tutaj widze eksperci pisza ze przedzial wiekowy 8-15 lat!!! Boże, co się teraz ze mna stanie!?!?!?!?!?!