PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=518040}

Rio

2011
6,9 57 tys. ocen
6,9 10 1 56688
6,7 20 krytyków
Rio
powrót do forum filmu Rio

GENIALNY!

ocenił(a) film na 10

tego oczekiwałam! i co za soundtrack!

ocenił(a) film na 10
sandaltree

P.S. oglądałam w oryginale

ocenił(a) film na 9
sandaltree

Świetny film, myśle że najlepsza animacja jaka weszła w tym roku do kin. Soundtrack bardzo mi się podobał.

mistrzu006

Soundtrack tak mi się spodobał że aż kupię sobie oryginał w Empiku - dawno muzyka z filmu tak mną nie wstrząsnęła jak właśnie Rio naprawdę chwyta za serce a nogi chcą same tańczyć :D:D
Soundtrack i film polecam każdemu !

ocenił(a) film na 10
mistrzu006

Ja też uważam że film był świetny i tylko czekać jak ktoś wymyśli kontynuacje.
A wy co myślicie o kontynuacji tego filmu ?

ocenił(a) film na 8
arek3290

Myślę ,że jest niewskazana ,ale jak będzie może hmmm Rio:Potomstwo tego samego głównie scenarzysty ,ale reżysera także to pójdę do kina

ocenił(a) film na 9
Heroes222

No soundtrack rzeczywiście powalił na kolana :P

Will.I.Am & Jamie Foxx - Hot Wings ( I Wanna Party )
oraz
Sergio Mendes - Mas Que Nada
mogę słuchać cały dzień na okrągło ;-)

Ogólnie cały film był dosyć fajny, zdecydowanie lepszy niż te z przed roku.

A co do kontynuacji - stawiam że nie będzie, choć może jednak?
Jeśli odniosło sukces to może czegoś się doczeka :D

ocenił(a) film na 10
Rafi_1996

Ma ktoś może link gdzie mogę pobrać ten film na dysk w jakości HD z dubbingiem?

A i ja też uważam że soundtrack jest świetny ale kosztuje on w empiku 60 zł dlatego poczekam aż będzie go można pobrać z internetu.

arek3290

W Saturnie i MM jest tańszy nie licząc allegro
Ja linków nie podaję bo nienawidzę leni którzy nie umieją korzystać z wujka google i chcą by im inni wszystko na tacy podali - trochę wysiłku ludzie nie róbcie z siebie bandy kretynów którzy z zasobów internetu korzystać nie umieją

ocenił(a) film na 10
Raditz

Ja mam wolny transfer i proszę tylko że gdyby ktoś miał tak przy okazji link to niech poda bo robię też inne rzeczy i potrzebuje pełnego transferu. To chyba nie jest tak wiele?

arek3290

Jak masz wolny transfer to ciężko będzie ściągnąć :)

ocenił(a) film na 10
Rafi_1996

Do tych dwóch jeszcze "Fly love" i mamy podium honorowe :)

ocenił(a) film na 5
sandaltree

Film kolorowy i nic poza tym. Fabuła słaba a moja pięcioletnia córa po 50 minutach zaczęła
biegać po kinie co jest wystarczającą oceną tego obrazu.

ocenił(a) film na 8
theart

Może pięcioletnich dzieci nie powinno się zabierać do kina?Ten film akurat jest przeznaczony dla grupy wiekowej 8 - 13 lat.Sam mam 14 ,ale podobał mi się

Heroes222

Zgadzam się, nie powinno. Ale historia strasznie oklepana. Za muzykę tylko można film docenić i tylko jeżeli trafia w gusta (w moje nie trafiła). Kolorowo może było (i tyle), ale sam poziom animacji nie zachwyca.

ocenił(a) film na 10
theart

pięciolatki zwykle wytrzymują max godzinę więc to normalka ;)

theart

No to nie zazdroszczę innym widzom. Chyba jeszcze ociupinkę za mała na kino.

ocenił(a) film na 9
sandaltree

No "Fly Love" też niezłe, ostatnio też mi pasuje "Take Me To The Rio".
Chociaż tak zwykle to słucham dubstepu i d'n'b ;-)

Heroes222 - w takim razie ja stawiam że to grupa wiekowa 8-15 ;-)

A co do pięcioletniego dziecka w kinie - może nie że za małe, ale powinno umieć się zachować jeśli idziesz z nim do kina, i siedzieć na miejscu albo jak się nie podoba po prostu wyjść z sali. A ty jako rodzic powinnaś zareagować jakoś, założę się że nie wszyscy byli nastawieni do filmu tak jak twoja córka i niektórzy chcieli obejrzeć w spokoju.

arek3290 - a wiesz że takie coś jest nielegalne?
W dodatku jakie wymagania - HD, DubPL...
Lepiej ci będzie iść jednak do tego empika.

Znam stronkę z której coś takiego można pobrać, ale moja życzliwość i troska o to żeby pewnego dnia nie przyjechała do ciebie policja i nie zarekwirowała kompa jest większa niż chęć pomocy. Przykro mi :D

ocenił(a) film na 10
Rafi_1996

mhm, ta druga też mi się podoba:-) wrzucą film z polskim dubbingiem to obejrzę jeszcze raz, sasasa.

ocenił(a) film na 9
sandaltree

Na darkwarez i exsite już jest.
Niestety jakość nie zachwyca:
- dźwięk nagrywany mikrofonem ( + amatorski śmiech osoby nagrywającej w najlepszych scenach )
- piksele :-/
Jednak to nie zmienia faktu że obejrzeć się da ;-)

ocenił(a) film na 10
Rafi_1996

Dzięki:-) Na ekino tez już jest, ale kręcony chyba zmywarką przez rurę od pralki ;/ Pooczeekaam:)

ocenił(a) film na 9
sandaltree

ten tekst powalił mnie na kolana ;-)
słyszałem już wersję z kalkulatorem, ale ze zmywarką pierwsze słyszę :P

@Heroes222 - tak na prawdę to wiek nie ma znaczenia, ja można powiedzieć mam prawie 15 i znając siebie jeszcze przez następne 15 będę twierdził że takie bajki są niesamowite :D

ocenił(a) film na 10
Rafi_1996

Mnie też powalił więc podkradłam i używam :-P Kalkulator? Dobre dobre x)

ocenił(a) film na 8
Rafi_1996

No to może,Dokładnie to mam niecałe 14 ;>

ocenił(a) film na 10
Heroes222

Wiem że już się pytałem o link do pobrania ale może zamiast tego ma ktoś link do strony gdzie można obejrzeć ten film bo byłem w kinie i spodobała mi się ta ostatnia scenka po napisie "The End" a w internecie znajduje tylko pierwszą wersje źle zmontowaną.
Proszę o link tylko do obejrzenia online. Szukałem już w internecie ale może ktoś wie

arek3290

Kur**... Mam 19 lat i z wielka przyjemnościa obejrzalem ten film!! A tutaj widze eksperci pisza ze przedzial wiekowy 8-15 lat!!! Boże, co się teraz ze mna stanie!?!?!?!?!?!

ocenił(a) film na 10
Buzdrygan

pozostaniesz wiecznie młody

sandaltree

<winko> żyć... nie umierać!!

ocenił(a) film na 8
Heroes222

Cholera żeś trafił z tymi przewidywaniami ;D