PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=518040}

Rio

2011
6,9 57 tys. ocen
6,9 10 1 56688
6,7 20 krytyków
Rio
powrót do forum filmu Rio
madziaczub

Zalecam jednak oryginalny dubbing, głosy są świetne, może tylko głos Blu jest lepszy w polskiej wersji (w sumie w obu aż tak nie powala), zalecam więc z napisami. Ale dla dziecka to oczywiście z polskim dubbingiem.

ocenił(a) film na 6
Bilet95

Dzięki za radę :)

ocenił(a) film na 8
Bilet95

Polski dubbing i Amerykański równie dobre i zdecydowanie najlepsze. Oglądałem ten film w różnych językach i żaden nie równa się do oryginału i polskojęzycznej wersji ;)

ocenił(a) film na 7
maladzonaga

Ja się nie dziwię, jak oglądasz film po bułgarsku to trudno docenić walory językowe.

ocenił(a) film na 8
barry5800

Tak się składa że widziałem ten film w języku niderlandzkim, hiszpańskim, portugalskim x2, niemieckim, rosyjskim, włoskim, francuskim i nie mają się co równać do 2 wcześniej wspomnianych. To moja subiektywna ocena ;)

ocenił(a) film na 7
maladzonaga

Mogę zapytać po co marnujesz pół życia na oglądanie tej samej kreskówki 10 razy?

ocenił(a) film na 8
barry5800

Skoro tak bardzo chcesz wiedzieć to oglądałem już jakiś czas temu i tak się składa że nie oglądałem całego filmu tylko urywki. Nie było to dla mnie marnowanie czasu, po prostu zrobiłem to z czystej ciekawości aby stwierdzić na jakim poziomie stoi dubbing w innych językach ;)

ocenił(a) film na 7
madziaczub

W oryginale jest lepszy.