W końcu po kilku miesiącach udało mi się obejrzeć ten film i muszę przyznać że jestem zadowolony - potrafi przestraszyć. Reasumując można powiedzieć że w końcu po tylu latach od czasu arachnofobii w latach 90 w końcu można pozytywnie wypowiedzieć się o horrorze związanym z pająkami.
Czy ja wiem… raczej jakie czasy taka „Arachnofobia”. Tutaj większa połowa filmu zapowiada się dobrze, ale od jakiejś ostatniej 1/3 wkrada się chaos i durnota. O ile jestem wstanie zrozumieć wątek typowo fantastyczny, że te pająki rosną i rozmnażają się niczym gremliny tak nic nie usprawiedliwia beznadziejnie chaotycznej pracy kamery, często nie widać nic, a to nie found footage. No i durnota scenariuszowa pod koniec psuje cały odbiór naprawdę niezłej przez pierwsze 60 minut produkcji, która do poziomu francuskiego kina, a zwłaszcza ichniejszych przykładów horrorów znad sekwany nie ma startu
100% racji. Co prawda Arachnofobia to już klasyk. Ale zaraz po niej ten film jest najlepszy jeśli chodzi o gatunek z pająkami.
Ladnie masz sprany umysl ta wykolejona ideologia WOKE. Kiedys pomyslalbys - o 100% chlopak/facet ktory lubi cycki. Dzisiaj myslisz, ze to jakis niebinar. Ja prdl!!! Dramat.
Masz stuprocentowa rację: LGBTQQICAPF2K+, Woke, BLM, political correctness, cancel culture, SJW i DEI to takie syfy, że zryły mi beret. ♪♪♪♪Widzę je, kiedy oczy zamykam, Słyszę je, kiedy cisza trwa ♪♪♪♪ Te same sceny, nawet w snach je widzę
Widzę w snach wciąż to samo, ciągle boję się zasnąć
....
ALE To nie był film,
to nie był film
♪♪♪♪ TO ŚWIROSTWO XXI WIEKU.
Tak się ich boję, że nie pomyślałem, iż jesteś Vincentem, co lubi damskie piersi, tylko zbukiem z powyższych.
Masz rację z tym Jenotem. Leśnicy odwalili kawał dobrej roboty: h t t p s : // www .o 2. pl/ informacje /lesnicy-pokazali-czym-sie-zajmuja-cale-wiadro-az-chodzilo-7276541336684832a
Przepraszam, to to: https://www.facebook.com/LesnePrzytulisko/posts/stra%C5%BC-miejska-z-radomia-prz ywioz%C5%82a-do-nas-jenota-kt%C3%B3ry-mia%C5%82-na-g%C5%82owie-szklany-s%C5%82/1 274363371537866/