Miałam kiedyś "Facetów w rajtuzach" na VHS, niestety kaseta jest już wiekowa. Dałam do
przegrania na płytę, ale niewiele z tego wyszło - film się zacina, śnieży... tragedia. Chciałam sobie
nawet kupić oryginalną płytę w empiku czy gdzieś, ale jest zasadniczy problem - NOWY LEKTOR,
gdzie są zupełnie inne dialogi i nie ma tych wszystkich świetnych, kultowych tekstów, tylko jakieś
przykre podróbki : ( ja jeszcze mogłabym oglądać po angielsku, ale moja mama już nie za
bardzo, poza tym... no te teksty! A nigdzie, nigdzie w necie nie mogę znaleźć tej starej wersji :((((
Czy ktoś może posiada, wie gdzie można dostać, mógłby przegrać, cokolwiek? Prrrrroooooszę...
*proszące spojrzenie*
(Tą "starą" wersję najszybciej można poznać (bez przewijania do znanych tekstów) po tym, że przy
początkowej piosence paru gości z bandy Robina są napisy, podczas gdy w nowej w ogóle nie
ma tłumaczenia.)
Jesteś mega, dzięki Tobie po latach wróciły wspomnienia z dzieciństwa! Dzięki wielkie :)
Też się naszukałem tej wersji i na szczęście znalazłem. Dobrze, że ktoś założył taki temat :D
Tak, dzięki temu tematowi mogę się dowiedzieć, że ktoś znalazł to czego szukał :D
od jutra na moim koncie bosman24 znanego chom....ikuj
mój castom 720p robin hood faceci w rajtuzach lektorem z vhs