PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482808}
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70754
6,1 27 krytyków
RoboCop
powrót do forum filmu RoboCop

Film 7 lutego, a polskiej reklamy filmu nie widać, co o tym filmie sądzicie? ja czekam na premierę

ocenił(a) film na 7
oop23

Co Ty nie powiesz...

ocenił(a) film na 7
oop23

W kinach reklama leci od dawna. Jak byłem w połowie grudnia na "Grawitacji" w warszawskim IMAXie, to już był reklamowany.

ocenił(a) film na 7
Khaosth

Chodzi mi o reklamę w telewizji. Bo nic nie wiedziałem. specjalnie czekałem na reklamy a po robocopie zero śladu. tylko w kinach go reklamują.

oop23

Ja również czekam, ale nie potrafię zrozumieć, dlaczego zostawili mu ludzką rękę...

ocenił(a) film na 7
torrent

pewnie dla "Ludzkości" ale ma tylko jedną rękę ludzką

ocenił(a) film na 7
torrent

twarz też ma ludzką :D

oop23

bo wiekszosc naszego ludu lubi polskie komedie romantyczne z dennymi polskimi aktorzynami z serialow na polsacie tvp tvn itd

ocenił(a) film na 8
oop23

Fani o tym filmie na pewno się dowiedzą, nie trzeba w tv reklamować. Ja widziałam zwiastun jak byłam na Hobbicie i to mi wystarczy za dobrą reklamę.

oop23

No raczej, że czekam na premierę:)

oop23

reklamy już od jakiegoś czasu lecą w tv i tu pytanie: czy tylko mnie denerwuje jak lektor czyta tytuł filmu na końcu? Czyta "robokap" czyli wychodzi nam ładnie "robo-filiżanka" :P ang."cop" czyta się "kop".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
torrent

a to ciekawe, człowiek się całe życie uczy :P ja pamiętam wymowę słowa cop ponieważ kiedyś podczas wykładów zostałam poprawiona przez wykładowcę (anglik) - przeczytałam właśnie"kap" i stwierdził, że przecież nie mówię o filiżankach ;) To wyjaśnia wszystko:
http://oald8.oxfordlearnersdictionaries.com/dictionary/cop_1
brytyjczycy mówią KOP, amerykanie KAP - ja akurat skończyłam translatorykę z brytyjskim ang. więc to stąd (co nie zmienia faktu, że i tak mnie to irytuje, od razu mam ochotę pomachać im przed nosem jakimś kubkiem;)

fibi_3

Jak będziesz ogladala filmy z bandziorami, to zwróć uwage jak mówią "KAPS" a potem uciekaja :)

torrent

a jesteś pewien, że nie uciekają przed filiżankami? :D nie no, dobra, co za dużo to nie zdrowo, kończę z tą moją obsesją ;) oboje mieliśmy rację (chociaż ja osobiście pozostaję przy "kops", wolę Br.Ang :D )