PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482808}
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70754
6,1 27 krytyków
RoboCop
powrót do forum filmu RoboCop

Zapowiada się mega. Michael Keaton w roli złego Pana z kasą będzie dobry film i pewnie na 1 części się nie skończy.

Razorek_filmweb

jeśli film zarobi na siebie to tak będzie kolejna część

ocenił(a) film na 7
wort801

Ja na to na pewno pójdę. To jest film z mojego dzieciństwa :) Tzn. bardziej postać, a poza tym trailer jest na tyle zachęcający, że wydaje się, iż może być ciekawa fabuła i sporo niezłych efektów specjalnych.

Razorek_filmweb

to też film z mojego dzieciństwa :) ale poczekam na ocenę tego filmu wtedy pomyślę czy iść do kina czy nie :)

Razorek_filmweb

jeśli to film Twojego dzieciństwa to powinieneś go olać napisałem wyżej dlaczego .

ocenił(a) film na 2
Ricky79

Dokładnie. Szkoda czasu i pieniędzy na tą parodię kultowego filmu.

ocenił(a) film na 7
Ricky79

To ty sobie olej ja chętnie go obejrzę

ocenił(a) film na 6
Razorek_filmweb

Razorek_filmweb i słusznie ;) inni jak chcą to niech olewają,ja też znam oryginał i pójdę sobie obejrzeć żeby porównać (nawet tylko po to żeby później mieć podstawy do krytyki filmu) a nie robić wielkie halo bo film nie dostał kategorii R

ocenił(a) film na 7
wolvi24

Ja mam w nosie kategorie jak gra Keaton i do tego Robocp jest czarny to idę.

ocenił(a) film na 6
Razorek_filmweb

mówię ogólnie o tych wszystkich hejterach co to na filmy narzekają bo to bo tamto a nawet jeszcze go nie widzieli (w tym przypadku jest afera bo film nie dostał R-ki i że niby od razu zły,mało brutalny będzie itp itd) kto nie chce niech nie idzie,ale też niech nie trują innym co chcą film obejrzeć...

wort801

oby więc zarobił i była, bo to fajna opowieść, a te z lat 80tych juz nie sa atkrakcyjne wizualnie ;)

luki_ster

no też myślę że będzie lepszy

luki_ster

zwlaszcza jak rozwalaja Murphy-go w 1 czesci. Nie jest atrakcyjne ale bije na glowe wszystkie efekty specjalne :) Nie wiem czy na youtube to znajdzesz.

Razorek_filmweb

Mnie też się podba obsadzenie G. Oldmana :)

kamien_904

to jest jeden z największych atutów filmu. Gary to świetny aktor, jeden z moich ulubionych