7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Jak dla mnie ten film jest po prostu zajebisty i dziwie sie że nie dostal ani jednej nominacji do oscara. Rocky Balboa powineien , moim zdaniem dostac dwa oscary: za scenariusz oraz za muzyke(chociaz szkoda ze dodano tylko jeden nowy kawalek "It's a fight", ale jaki zajebisty POLECAM)

ocenił(a) film na 10
paweljad

Też się na tym zastanawiam. Co prawda, obejrzałem tylko walkę Dixon'a, ale po tym widzę, że ten film jest genialny

ocenił(a) film na 9
zzz

Film na Oscara to na pewno nie jest. Niestety taka jest prawda - choć mi się podobał. A w woli ścisłości to piosenka Three 6 Mafia - It's a fight jest właśnie nominowana do oscara :)

ocenił(a) film na 7
DSLMarvel_Behnke

Ale z was debile!
Nominacje dopiero za 2 tygodnie więc trzymajcie kciuki.

ocenił(a) film na 1
paweljad

jezu bluznicie ludzie ! jezeli ten film jest genialny to ja nie chce wiedziec co ogladacie na codzien...ten film jest slaby....jezeli rocky dostanie oscara to ja sie potne...
muzyka ? oscara za muzyke to dostal Moricone za Ojca chrzestnego ! a wy tam jakas 6 cos tam mafia....uhhh

ocenił(a) film na 8
szczur77

Na twoim miejscu pociołbym sie nawet jakby ten film nie dostał Oscara bo tak się znasz na filmach...

ocenił(a) film na 10
szczur77

No to ciekawe co ty ogladasz? ten film jest swietny jednak jednym sie podoba drugim nie, każdy ma swoj gust, dla mnie ten film jest zajebisty bo mi sie bardzo podoba, ciekawie zrobiona walka niezla muzyka jak zwykle ogolnie ZAJBISTY

ocenił(a) film na 1
lipo88

no muzyka swietna...bijatyka super....tylko te 110 minut totalnej zenady nie do konca...