Najlepsza scena ? Napisy koncowe a dokaldniej ludzie, ktorzy sie pojawiaja "przy pomniku Rockiego" wszyscy Ci na ktorych Rocki(V) odcisnoł pietno.W końcu kilkanascie lat robi swoje :D A Rocki ? (juz nie Marciano?) Opowiesc o gosciu ktory udowadnial sobie iz jest najlepszy? Jak najbardziej!Dobrze widziec Sylwka jak wciela sie jeszcze raz we wloskiego (?) cwaniaczka :D Gadka , ruchy i wada wymowy :D Dobry film , seria genialna!
Koles pierdolic to ja moge ... Uprawiasz boks/sporty walki ,krfa czy chociaz grasz w ping-ponga?Zrozum miszczu ze TA seria z Sylwkiem byla inspiracja dla masy ludzi na Swiecie.Prosta historia o gosciu , ktory lał po mordach wszystkich co sie napatoczyli - poszukaj w google osoby takiej jak Rocky Marciano.A wlasciwie to ile Ty masz lat? 16 ?
TY mnie chyba nie zrozumiałes...wychowałem sie na Rockym, to moj ulubiony film(wszystkie czesci) i nie przecze, ze byl on inspiracja dla wielu ludzi. Chodziło mi o twoj pierwszy post, nie o jego przesłanie i znaczenie ale o tresc. Napisałes to wszystko jakos dziwnie, wszystko takie pogmatwane w ogole nie mozna zrozumiec co ty chcesz tym postem powiedziec...