7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Swietna czesc i piekne pozegnanie bohatera w boksie niezar sie zdazalo ze bokser teoretycznie wypalony stanol na ring i nawet wygrywal tytul mistrza nawe majacy ok 50 tu mi sie podobalo ze rocky niewygral ale pokazano serce do walki i porownanie boksu ktory byl kiedys do tego co dzsiaj dzis licza sie tylko pieniadze mistrzem jest ten co ma dobrego promotora a niezawsze ten kto na to zasluguje fajne zdezenie dwoch pokolen bokserow wszystko fajnie nakrecone fabula tez nieodbiega od poprzednikow i niejest naciagana warto obejrzec zakonczenie tej przepieknej serii

macix666

heh popieram w 100%... :)

-------------

użytkownik usunięty
szilom

Popieram i ja:) jak dla mnie Rocky , Rocky 2,3 i Rocky Balboa to świetne filmy:) Gorzej było z Rocky 4 i 5 ale również lubiłem te filmy.

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
macix666

Ja również popieram :) Rocky to klasyka.Rocky RLZ !!!! xD

macix666

Można powiedzieć coś takiego o Jimmim Bradocku. Leciał ostatnio o nim film.

ocenił(a) film na 6
macix666

Racja! Mnie też miło zaskoczył, utrzymany w konwencji poprzednich częsci a spodziewałem się gorszego, no i zakonczenie ok!!

ocenił(a) film na 8
macix666

Błagam, interpunkcja! :) Niekiedy jej brak prowadzi do powstania naprawdę ciekawych zdań.

Ale tak poza tym zgadzam się z Twymi słowami. Spodziewałem się lichej rozrywki, a zobaczyłem interesujący dramat. Świetna część. :)