7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Tak jak w temacie, z tym, że z jednego w sumie zrobią się 2...
1) Czy warto oglądać film ? Pytam i chodzi mi tutaj nie tylko o fanów Slya (do których należę) ale też o zwykłych wyjadaczy chleba.
2) Z kąd można pobrać film ?

ocenił(a) film na 10
michaki999

napewno warto, wzgledem poprzednich czesci mysle ze ta jest najlepsza. a sciagnac mozesz z torrenta :)

ocenił(a) film na 10
michaki999

Warto, wyszedl b.dobry film, szczerze polecam :) Choc z przedmowca sie nie zgodze, dla mnie najbardziej klimatyczny i najmilej wspominam czworke ;)

ocenił(a) film na 10
Don_Salvatore

to troche kwestia gustu, ja osobiscie uwazam ze wszystkie sa swietne. Ta mi najbardziej przypadla do gustu, byc mzoe dlatego ze jest "najswiezsza" :)

ocenił(a) film na 10
daavith

Warto Warto =)) Mozesz pobrac z torrentow ale napisów jeszcze nie ma=))

ocenił(a) film na 9
michaki999

Dla mnie oczywiście warto...też uważam że jest najlepsza ale bardzo możliwe że dlatego że właśnie skończyłem ją oglądać...to co mnie urzekło to teksty , muzyka (zawsze była dobra :P) i prawda, sama walka już nie była taka dobra....wiadomo jak np. ja się interesuje boksem i kocham ten sport to no jednak pewne zakłamanie we wszystkich filmach z serii było ale gdyby tego nie było to nie byłoby tej dramaturgii i klimatu więc sam nie wiem, które rozwiązanie było by lepsze :P tak czy siak film naprawde zawiera i wartości i przesłanie i klimat i dramaturgie, zdecydowanie poilecam!!! :) i pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
michaki999

Warto pobrać i obejrzeć. Polecam w 100% więcej takich kontynuacji!