7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

(TA) Nie oglądajcie tego filmu!!! Porażka opór!!! Jeżeli ktoś widział Team America to Rocky jest dokładnie zrobiony tak dennie jak w TA są ukazane Amerykańskie produkcje. Film przewidywalny do bólu kości, o niczym, taki sam gniot jak Step Up zrobiony jedynie po to by na samym tytule dorobić sie fortuny. Masakra... 4\10!!! Oczywiście Rocky sobie żyje tęskni za żoną, pojawia się przeciwnik, Rocky Trenuje, jak zwykle 5 minutowy montaż sprawia wrażenie że trening trwa co najmniej kilka miesięcy no i końcówka niby przegrał ale i tak wygrał...... piękne amerykańskie THE END....... nie nie nie no nie i nie !!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
malina_9

Ja sie nie zgadzam!
Bylam na przedpremierowym pokazie i moim zdaniem film jest bez kitu zajebisty!
Mozesz sie nie zgadzac z moja opinia to juz twoj problem.
Jezeli Ci sie to nie podoba to zglos naruszenie lub cos innego nie moja w tym glowa.
Wedlug mnie film jest ciekawy. Obejrzalam go bardzo chetnie i nie zawacham sie pojsc jeszcze raz!

ocenił(a) film na 4
olala242

po co mialbym cokolwiek zglaszac do usuniecia przecież to twoje zdanie...

ocenił(a) film na 9
malina_9

Rocky jest nieśmiertelny. Kultowa pozycja.

malina_9

A czegoś tyś się spodziewał po tego typie filmie ,od początku wiadomo było jaki będzie .To jest film przede wszystkim dla fanów rockego jak i Stallonego.

ocenił(a) film na 4
MaR83

Ale ja nie przeczę że nie jestem fanem Rockiego.. pierwsze czesci byly rewelka bardzo mi sie podobaly, a Stalone to mój idol z dzieciństwa..tyle ze ta czesc, no nie da sie ukryc w porownaniu do innych dennie byla zrobiona no kicha jak nie wiem no nie podobalo mi sie i nic z tym nie zrobie...

ocenił(a) film na 10
malina_9

Film jest zajebisty. Może macie za małe rozumki,żeby szczaić,że w tym filmie nie chodzi tylko o powrót ROCKIEGO??

jacekwielgosz

buhahahaaha....ten film jest tak beznadziejny, że warto go zobaczyć...No ale to w koncu Rocky :D. Najlepsze są dialogi hehe

ocenił(a) film na 6
malina_9

"końcówka niby przegrał ale i tak wygrał...... piękne amerykańskie THE END"

Czyli gdyby wygrał to nie byłoby to piękne amerykańskie the end?
Akurat w tej kwestii twórcy wybrali najlepsze z możliwych rozwiązań.
A film rewelacyjny nie jest ale na pewno lepiej kończy sagę niż mizerna piątka i właśnie dlatego powinienbył powstać.

ocenił(a) film na 4
Pawian

nie ... po prostu z góry było wiadomo że wygra, i wygrał nie ważne jak, film jest tak samo przejrzysty i łatwy do rozszyfrowania jak Step Up... Naprawdę nie neguje niczyjej opinii ale wydaje mi sie że była to po poprostu chęć zarobienia pieniędzy, sukcesy poprzednich części zapewniły finansowy sukces tej produkcji...

malina_9

Film obejzałem pomimo iż nie spodziewałem się rewelacji.

Rocky Balboa porusza inne problemy niz robiły to poprzednie części. Boks jest raczej tutaj tylko tłem dla czegos zupełnie innego...

Jest strasznie pozytywny i to w nim chodzi. Pierwszy raz przeciwnik Rockiego nie został pokazany jako typowy czarny charakter. Zwykły chłopak z większymi niż sie wydaje problemami.

Faktem jest ,ze Rocky Balboa jest przeznaczony raczej dla osób które dobrze znaja poprzednie czesci:))) ( oglądane zreszta na odtwarzaczach " otake " lub " sanyo ")i im raczej ten film bedzie sie podobał...

Jezeli chodzi o osoby za młode aby pamietac poprzednie czesci lub po prostu ich wczesniej nie oglądające to niestety moze nastapic drobne rozczarowanie:) to nie jest film pokroju " za wszelka cene" czy " człowiek ringu ". To zupełnie inna bajka która moze sie podobac lub nie...

ogólnie wystawiam ocene 7/10. Dobra muzyka, scenografia, starzejacy sie z klasą Stallone, pozytywne wrażenie.

Tylko 7/10 gdyz z checia postawie ten film na półce jako dvd do obejzenia w wolnej chwili lecz drugi raz do kina na niego nie pójdę...

Dobry ale nie bardzo dobry i nie zachwycił

Jak dla mnie Rocky powinien zawierac sie w trzech czesciach...I,IV i wlasnie Rocky Balboa....

Pozdrawiam,

ocenił(a) film na 4
Sandman_2

Sandman wyraził swoje zdanie i ja to potrafie zaakceptować, każdy ma prawo do swoich odczuć, każdy ma prawo do wolnego słowa i każdy ma prawo do własnej, nie zawsze zgodnnej, z innymi opinii.. dlatego ciesze się że są jeszcze tacy ludzie na filmwebie że nie krytykują innych a spokojnie potrafią napisać swoje odczucia na temat filmu...Pozdro