PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=248045}
7,1 74 tys. ocen
7,1 10 1 74342
6,0 24 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Nie!!!

ocenił(a) film na 1

Ten film to totalna porażka! Kolejna część - zupełnie niepotrzebna!
Nie wiem dlaczego Sylvester Stallone zgodził się na to. Na szczęście to jest ostatnia część. Najbardziej było mi szkoda pana Stallone'a kiedy musiał wypowiadać takie długie kwestie. Mięśnie twarzy strasznie mu się napinały i nie mogłam skupić się na tym co mówi.
Obejrzałam, ale nie polecam.

ocenił(a) film na 9
moniczka888

"Nie wiem dlaczego Sylvester Stallone zgodził się na to"

Ten film to projekt nikogo innego jak Stallone'a. Napisał scenariusz, wyreżyserował i jest oczywiście producentem. I udało mu sie. Super zwięczenie serii. Ale każdy ma prawo do własnej opinii.

ocenił(a) film na 9
moniczka888

Moniczka, polecam obejrzenie Pokemonów, pewnie ci się spodobają.

ocenił(a) film na 10
moniczka888

ty wal sie na bambus z takimi opiniami nie ogladałaś pewnie innych części to się niewtrącaj.Gdy powstała pewnie pierwsza część to nie było cię na tym świecie i jak masz wypisywać taki głupoty to idż i lepiej se powtórki mody na sukces pooglądaj a nie taka siare puszczasz tutaj!!!!!!11

widzew894ever

Ten film to z zalozenia porazka dla glopcow ktorzy finansuja spokojna starosc stalona.

ocenił(a) film na 1
widzew894ever

Powiem Ci tylko tyle, że obejrzałam wszystkie części Rocky'ego i wiem o czym pisze, więc mi się nie wtryniaj w opinie! Wiem o Rocky'm więcej niż Ci się wydaje i to już twoja sprawa co Ci się w tej części podoba. Szkoda mi tylko Stallone'a.

ocenił(a) film na 1
moniczka888

Aha i na Pokemony to chyba za stara jestem i jakoś nie chce mi się skakać z okna, więc nie skorzystam.