7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

6 część Rock'ego według mnie jest zupełnie niepotrzebna. A przynajmniej ta walka. Lepiej by było gdyby film opowiadał o spokojnym życiu Rocky'ego. Mogłoby się wydarzyć coś dramatycznego, mógłby prowadzić ta swoją restaurację, nawet dobrze by było gdyby umarł w tej 6 części. Fakt ze została zrobiona w tych czasach gdzie są większe możliwości i wypadło to nawet fajnie. Ale moim zdaniem saga Rocky'ego powinna się zakończyć na 5 części.

kow93

Jeżeli 6 była niepotrzebna, to w ogóle 5 (najgorsza część) strasznie przeszkadzała. Ja myślę że fajnie było zobaczyć starego Rockyego wychodzącego na ring w XXI wieku przy stacji HBO, z komentatorami którzy komentowali walki Holyfielda, Tysona, Bowe'a, Tuy czy Gołoty i jak Michael Buffer zapowiadał jego walkę i odczytywał werdykt. To był taki niecodzienny widok a to film i on nie ma opierać na rzeczywistości.

Hitek

zgadzam się z przedmówca, dodam tylko, że wg. mnie 6 jest najlepsza zaraz po pierwszej i 2 części.

ocenił(a) film na 3
Hitek

piąta część też była zajebista,a ta szósta to faktycznie nie powinna być robiona...

ocenił(a) film na 9
majk_81

moim zdaniem 6 część była po to żeby zakończyć sezon Rock'ego

da196

Dokładnie po to była :)
Bardzo dobra część. Żałuję, że nie byłem w kinie...

majk_81

nie znasz sie :)

rocky 6 to piekny film moim zdaniem (troche tepej lupanki musialo byc, bo to rocky). nie rozumiem tak niskiej (jak na cala serie) oceny, a stallone moim zdaniem pokazal klase w tym filmie (chociaz nie uwazam go za swietnego aktora/boksera)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem