7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Nie mogłem powstrzymać łez w momencie jak Rocky schodził z ringu bardzo mi zagrało to na emocjach w międzyczasie przypominałem sobie świetne poprzednie części. Zawsze gdy oglądam Rockiego dostaje siły do życia, do zmian. Żadne inne filmy nie działają na mnie w tak magiczny sposób. Jak by nie było w honorowy sposób zakończyła się cała niezwykła seria. Brawo panie Stallon za rzeczywisty upór bez którego nie powstała by tak świetna seria, jeszcze raz BRAWO!

casavir3004

Ja też, ile gdy jestem sam w domu i oglądam ten film podgłaszając głos na maxa, żeby dobrze było słychać muzykę, na scenie jak Rocky tuli się z synem czy jak schodzi z ringu i wszyscy skaldują "Rocky! Rocky! Rocky! Rocky!" też ryczę i to nie mogę powstrzymać tego, ten film jest piękny widać jak Sylvester Stallone się starał ile serca włożył w tą część. Rocky pokazał jak bardzo kochał Adrian, swojego syna, kibiców i to co robił przez wiele lat- boks. Pokazał, że mimo iż jest już w podeszłym wieku, to dalej jest niepokonany i nikt już nie będzie taki wielki jak on. W boksie nie liczy się wygrana, lecz serce do walki- a Rocky miał olbrzymie serce. Dojrzały pięściarz w sędziwym wieku idealnie zakończył karierę, w świetle chwały. Żadne pożegnanie żadnego boksera w rzeczywistości nie będzie takie jak w filmie "Rocky Balboa".