7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

ROCKY IS BACK!

ocenił(a) film na 9

heh kto by pomyslał!? przed premiera bylem pelen sceptycyzmu co do tej produkcji, rocky po raz 6!? obled co nie :D? a jednak trzeba oddac honor stallone, wykonal kawal dobrej roboty, kawał dobrego kina. Za to nalezy mu sie uznanie i przeprosiny od tych ktorzy spisali go na straty, czas skonczyc z regularnym wreczaniem mu zlotych malin, na niektore wprawdzie zasluzyl, niekoniecznie gra, ale doborem roli (mali agenci 3d o zgrozo!) Jestem pelen podziwu dla tego czlowieka, ktory odwazyl sie dokonczyc serie spisana przez wielu na straty ze wzgledu na coraz gorsze kontynuacje, a tutaj Sly pokazal ze jednak ma umiejetnosci, ze juz wie jak zrobic dobry film, no i nawet aktorstwo specjalnie nie kulalo, rola nie wymagala w sumie zbyt wiele wkladu czy umiejetnosci, ale wazne ze nie zepsul.
I teraz wypada dokonczyc poczatkowa mysl 'i kto by pomyslal', ze sylvester stallone bedzie uczyl nas jak godnie sie starzec, jak odejsc w chwale i z godnoscia, z honorem i duma, jak zyc gdy wielu z naszych przyjaciol, czlonkow rodziny juz odeszlo. Sly pokazuje, ze sa inni, ze trzeba poswiecic sie tym ktorzy sa ciagle przy nas.

P.S.
Rocky w koncu dorosl, moze pora takze i na niektorych z nas :P

ocenił(a) film na 10
soledad

no tak :) trafne spostrzeżenia, Sly pokazał klasę, choć wielu w niego wątpiło
ja wiedziałąm ,że sobie poradzi :D to wspaniały aktor,reżyser i ogólnie człowiek ,pięknie zakonczył całą serię!!
Respect!!! ;]
pozdrawiam aaa może wiesz jaka piosenka i kto ją śpiewa leci na początku coś w stylu "take you back tudu tutu.... :D prosze o pomoc ^^ !

ocenił(a) film na 10
Marta18

Frank Stallone "Take You Back" (to ta z pierwszej części)

ocenił(a) film na 10
zzz

mi najbardziej przypadła piosenka z takimi trąbkami - kojarzyła mi się trochę z de Funesem :D

ocenił(a) film na 10
kristoverus

ale mi chodzi o tą wersje najnowszą użytą w Rockim Balbole :D to na pewno to?

ocenił(a) film na 10
Marta18

OK OK :D to na peno to ;) dzięki wielkie jeszcze raz...
ściągnełam ta piosenke chyba w trzech wersjach i na końcu ściągnełam tą właściwą :D lol, ale wszystkie są fajne polecam wersje instrumetalna "All of My life" z rockiego II również wykorzystanej w "Rockim Balboel" ^^

ocenił(a) film na 8
Marta18

Jakto? To jest jeszcze 7 czesc? "Rocky Balboel"?

ocenił(a) film na 10
zelmer

oj czepiasz się :P chyba każdemu może się pomylic :\ prawda? mi to się często zdarza przyznaję.... ;) wybaczcie!! :D

ocenił(a) film na 8
Marta18

nie no spox przeciez zartuje ;)