7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Gdy film oglądałem, czułem sie jak bym tam był, film jest rewelacyjny można mówić o nim cały czas że jest The best od pierwszego momętu jego pierwszego filmu Rocky, zawsze mi sie podobał i wszystkie jego dzieła, dziś Sylvester Stallone ma już ponad 65 lat, a ten film mu wyszedł znakomicie, sznuje tego gościa, film trzyma w napięciu walka została wyrównana i to mi sie najbardziej podoba, film trzyma tak samo klimat jak w poprzednich częściach Rocky...

ocenił(a) film na 10
Mekeke_jv

ej ej juz nie przesadzajmy, Sly ma rowno 60 lat, ani roczka wiecej ...

ocenił(a) film na 8
Vinnie

Sory mój błąd żle napisałem.Ale na jego wiek to i tak Sylvester Stallone bardzo dobrze gra w filmach a w tym to mi sie najbnardziej podobało.

Mekeke_jv

Cały film trzyma klimat z poprzednich części (co jest dużym plusem) no różni się tylko tym, że początek filmu nie przywitał nas końcówką z Rocky V
Co do walki to jest ona wyreżyserowana troszke inaczej (bardziej realistycznie) scenka z Tysonem jest genialna.

ocenił(a) film na 8
Seba_019

Dokłądnie to samo miałem naisać że film jest bardziej realistyczn tak wyglądło jak by ten film szedł na jakimś kanale jest bardo realistyczny film jest godny obejrzenia.