Rocky to mój ulubiony film, od dzieciństwa go oglądam. Nie wazne że może to byc klapa wazne ze to kolejna czesc tego wspanialego filmu. kazda czesc opowiada nie tak na prawde o boksie ale o zyciu o odwadze milosci zapalowi do walki do walki z wlasnym soba i ze swiatem. kazda czesc mowi o tym ze NIGDY NIE MOZNA SIE PODDAWAC, trzeba walczyc do konca i cieszyc sie chwila. O tym wlasnie jest ten film. Z przyjemnoscia pojde na Rocky VI, poza tym Sly jest jednym z moich ulubionych aktorów. Wierze w niego i tzrymam kciuki. A jesli chodzi o was, tych ktorzy obrazacie Rockyiego, uwazacie ze to bedzie klapa i nikt tego nie bedzie ogladac: powiem tyle jesli wam sie to nie podoba to odczepcie sieod tego, nikt was nie zmusza abyscie poszli na ten film do kina. Odwalcie sie od tego filmu. Widac chyba jednak, ze ma on swoich zwolennikow ktorzy tzrymaja kciuki przylaczam sie do nich. I nie moge sie doczekac kiedy ROCKY VI wejdzie do kin. Caluski dla was wszytskich i oczywscie dla Slya:***
Święta racja!!! Zgadzam się !!!! Ta tak tak!!! Odpierdolta się od Rockiego!!! Film jest zajebisty i taki pozastanie nawet po 28 częściach!!!
NO WŁAŚNIE!!! NIC JUŻ NIE MAM DO DODANIA!! ZGADZAM SIĘ Z MOIMI POPRZEDNIKAMI!!!!!!!!!!
oczywiście, uwielbiam ROCKIEGO, sam trenuje boks i ten film mnie inspiruje, jest najlepszy ze wszystkich bo jest naturalny i bardzo ciekawy, pokazujacy życie, w wakacje pośród imprez i zabawy znajduje czas na katowanie wszystkich czesci ROCKIEGO, mam wszystkie na plytach i uwielbiam go, czekam na nastepna część, buzka dla Alice :* ;p