7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Co za dużo to nie zdrowo ;P przesadzili z kolejnymi częściami :) Rocky do Rocky 5 są fajnymi filmami lubie je ogladać :) bardzo mi się podobają :)

miki06

Właśnie to 5 była do dupy i bez sensu. 6 świetnie zakończyła serię i wyciskała łzy jak Rocky schodził jak zwycięzca.

Hitek

Haha co ty pieprzysz. Rocky 5 był dużo lepszy od 6! Może nie był jakimś arcydziełem, ale na pewno nie był do dupy tak jak to ująłeś.

Oczy_Kobry

Rocky 5 był niepotrzebny, prawdziwy ringowy bokser nie walczy na ulicy jak jakiś chuligan. Prawdziwy bokser walczy na ringu tak jak to zrobił w 6 części.

Hitek

No nie wiem na pewno jest wielu bokserów lub ogólnie fighterów wywodzących się z ulicy. To właśnie tam toczyli swoje pierwsze pojedynki. Ale nie o to chodzi. "Rocky Balboa" to przegięcie totalne. Piątka przynajmniej wniosła jakąś nowość do serii, a szóstka powiela stary schemat z jedynki i dwójki.

miki06

Jako fan Rocky'ego i Sly'a mogę oglądać każdą część z uśmiechem na ustach :-), ale obiektywnie rzecz biorąc to poza Rocky 1, 2 i Rocky Balboa teszta to straszny szajs, niepotrzebny i troche psujący opinię o całej serii......