Przegadany, przekombinowany, nudnawy i przewidywalny... No może za wyjątkiem końcówki... Chyba już czas raz na zawsze pogrzebać Rockiego. Lubię Sylwestra ale tego filmu nie będę wspominał jako dobrego. Najlepsza MZ jest pierwsza i trzecia część serii. Reszta bardziej lub mniej nieudana. Moja ocena 5/10. Pozdrowienia.
Sorry - pomyliłem Rocky3 z Rocky 4 - oczywiście najlepsze są R 1 i R 4, a nie jak napisałem wyżej 3-ci. Pozdrowienia.
Zgadzam się z przedmówcą. Za dużo w filmie gadaniny!! Rocky-chodzący ideał+ wszystkim chce w tym filmie zrobić dobrze.... bleeee Zawiodłem się trochę tym filmem. 7/10
To miał być podsumowujący. A jak na taki film wcale nie jest przegadany. jeden z lepszych filmów o Rockim. 10/10
Syf! Akcja zaczyna się dopiero pod koniec filmu, a pozatym tylko gadaja... Nie ogladac! szkoda czasu i $
hmmm jak was tak czytam to mi sie śmiać chce ;) nudny ?? akcja na końcu ?? a co wy chcieliście żeby dziadek cisnoł przez cały film z jakimiś typami ?? żeby trening był pokazywany przez półgodziny ?? bez przesady :) film dobry Idealne porzegnanie :)
Film jest dobry. Trochę bajką trąca, ale jeśli się podchodziło do tego z lekką rezerwą to można było się dobrze bawić oglądając ten film. Żaden film ze Stallonem nie był arcydziełem jeśli chodzi o grę aktorską więc nie można było się spodziewać i teraz. Chłopak jest prosty i to trzeba mu wybaczyć. Zresztą nie o to tu chodzi. Nudy na pewno nie było. Jakiegoś napięcia wielkiego tez nie było. Można obejrzeć. Film jest naprawde dobry.