Sylwester jako trener lub promotor :) I napewno byłoby coś o kraju naszych zachodnich sąsiadów, przekrętach w zawodowym boksie, o sytuacji pięściarzy z dawnego ZSRR w wadze ciężkiej :) Bo 6 część bardzo aktualna. O miernocie w wadze ciężkiej :) 7 by tylko bardzej zaktualizowała.
Ale mówi sie też, że w Terminatorze 4 nie widzielibyśmy samego Arnolda. Może tak samo i w Rockym? Albo jego malutki udział.
No, to sobie pogdybaliśmy :)
Chociaż to, co napisałem było w większości w 5 części (trener, szperacz talentów): wszystko chyba wykorzystane.
Albo zaskoczenie: film w ogóle niezwiązany z boksem :) hihi
Oczywiście :) 1-ka i szóstka to klamra kompozycyjna, według mnie. Idealne zwieńczenie całej serii. Dużo podobieństw z 1 częścią (szczególnie z panią, która zagrała epizod w jedynce, a tu stała się drugą po Stalonie główną bohaterką).
Chodziło mi o typowe gdybanie jakie np zaprezentował "kochamjustyne". Na 98,85% taki film nie powstanie ale marzenia nie są zakazane więc zapraszam do dalszej dyskusji:)
Dlaczego wszyscy mówią że Rocky 7 nie powstanie? Przecież Sly ma dopiero 60 lat jak na aktora to nie jest aż tak zaawansowany wiek. Przecież znany wszystkim "Brudny Harry" jest o wiele starszy od Stallona i mimo to ostatnio osiąga sukcesy i gra w filmach. Myśle że Rocky 7 jak najbardziej może powstać i jest to realne , oczywistą rzeczą jest że główny bohater nie walczył by już na ringu ale przecież można przedstawić film w innym świetle. Kiedy Rocky był by trenerem była by to powtórka z V części więc co byście powiedzieli na pomysł gdyby odnowił stary klub bokserski w którym trenował? tam głównie siedziała by akcja a Rocky spotkał by kogoś podobnego do siebie w latach młodości. A dalej akcja toczyła by sie sama ... :) to mój pomysł :) Pozdro dla fanów :]
e tam,wedlug mnie taki film jest juz nie potrzebny,bo 6 czesc idealnie zamknela sage o rockym.jestem fanem stallona i oczywiscie rockiego i krecenie kolejnej czesci byloby bezsensu,bo poco psuc idealny final opowiesci,z reszta ja teraz czekam na rambo 4.