ale wyszedl mu naprawde niezly film , nie rozumiem ludzi co sie czepiaja filmu (ten sam klimat , muza itp) wkur..... mnie teksty znowu ,,odgrzewany kotlet,, widac najwidoczniej nie jestescie fanami ROCKYEGO!!!!! ( bo ja sie wychowalem np na tym filmie , jak i z reszta na Rambo rowniez)..
ciekawe że nie poznałeś go jako reżysera skoro się wychowałeś na tym filmie, czyli nie widziałeś Rocky 2,3,4 ? no cóż...
Widać najwidoczniej nie jestes fanem Rocky'ego :P
Niezła dedukcja, Serpico ;-)
Chłopak się trochę pogubił ale widać, że ceni Sly'a i bardzo dobrze. Odpowiem Ci Black Spider- na "Rocky'm" ujeżdżają wyłącznie zakompleksione błazny w stylu borata albo tego drugiego wisielca, jak mu tam...aaa-malina (co za xywki).Tylko takie niedorobione patatajki mieszają z błotem fantastyczny film, dostrzegając w nim tylko pranie się po pyskach ( O God).Bo oni, panie ten tego- miłośnicy teatru, operetki i Joyce'a...hehehehehehe.A g.wno! jesteście nikim i bedziecie nikim.
Widzieli w życiu kilka odcinków "Klanu", kilka odcinków jakuba władysława wojewódzkiego i kilka razy "Krwawy sport", "Muskularnego św.Mikołaja" z Hulkiem Hoganem albo "Stlowego rycerza" z Saquilem O'Neilem, i myślą, że są cool.Czego rządacie ludzie? Przeciez tłuk nie doceni dobrego filmu, bo ma mózg o gładkiej i lśniącej powierzchni... Moja rada- olać ich.
nara...