Witam, w trainerach puszczaja fajne kawalki. Slyszalem nawet troche rapu. Moze ktos mi podac liste urworow z nowego Rockiego?? albo chociaz kilka, bo widze ze muzyka bedzie lux!!
......powyższy post napisalo jakies dziecko neostrady jak taki jestes mocny to powiedz tak komus w twarz a nie na forum gdzie itak nikt nie moze ci nic zrobic gowniarzu
EHEMMMM... Przepraszam ale chciałbym sie dowiedzieć o co chodzi z tym "dzieckiem neostrady". Sam mam neostrade znaczy sie i chce wiedzieć czy to jest coś gorszego czy o co chodzi bo spotkałem sie już kilkakrotnie z takim hasłem. Z góry dzięki za odpowiedź:)
heh...jakby ci tu wytłumaczyc...dziecko neostrady to mniej wiecej ktos taki, ktoremu nadziani rodzice zalozyli internet i mysla ze ich synek(np.) sie na tym zna i internet jest mu bardzo potrzebny, a tak naprawde nie ma co robic w necie i np. znajduje sobie jakies forum i anonimowo wyklina ludzi i mysli ze jest taki nieby wielki bossu.....no moze nie dokonca mi sie udalo precyzyjnie wytlumaczyc ale moze sie domyslisz o co chodzi, a i uspokoje cie: to że masz neostrade nie znaczy ze od razu jestes "dzieckiem neostrady" ;)
po szczegoly zapraszam na www.stallone.pl
oto lista:
1. Gonna Fly Now- Bill Conti
2. Eye Of The Tiger- Survivor
3. Going The Distance- Bill Conti
4. Living In America- James Brown
5. Redemption- Bill Conti
6. Fanfare For Rocky- Bill Conti
7. Burning Heart- Survivor
8. Conquest- Bill Conti
9. Adrian- Bill Conti
10. No Easy Way Out- John Tepper
11. Rocky's Reward- Bill Conti
12. Alone In The Ring- Bill Conti
13. Hearts On Fire- John Cafferty
14. Can't Stop The Fire- Bill Conti
15. Mickey- Bill Conti
16. Overture- Bill Conti
17. It's A Fight- Three 6 Mafia
18. Gonna Fly Now (Remix)- Bill Conti (remix by John X)
numer 17 to ten rapowy kawalek....
soundtrack to raczej the best of z wszystkich czesci.na razie nie planuja wydawac osobnego albumu tylko z 6 "odcinka"