7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Union Cane

ocenił(a) film na 10

Czy mógłbymi ktoś powiedzieć, w jakich okolicznościach Union Cane zdobył mistrzostwo świata? Wiem, że nie walczył z Rocky'm gdyż ten zakończył już karierę.

Z góty dzięki

ocenił(a) film na 10
zzz

Gdy ivan drago zabił w 4 apolla zwiazek bokserski zabronil rockyemu walczyc z nim o mistrzostwo swiata.wtedy rocky zrzekł sie tytułu mistrza i z ivanem drago walczył tylko dla zemsty a nie w obronie tytułu.i pewnie w tym samym momencie pierwszy na listach rankingowych był union cane i tak został mistrzen swiata.ja tak to rozumiem.pozdro

ocenił(a) film na 10
gejzer82

Ale przecież po powrocie Rocky'ego do kraju, George Washington Duke oferował mu walke w Tokio z Union'em Cane w obronie mistrzostwa świata. Ale Rocky nie zgodził się. Później zakończył karierę. Chodzi mi o to, jakim cudem Cane został mistrzem.

ocenił(a) film na 8
zzz

W 4 czesci Rocky wcale nie zrzekł sie tytulu, i po prostu walka z Drago nie byla o mistrzostwo. Jak Rocko wrocił z Rosji caly czas jeszcze byl mistrzem, pozniej zrobil sobie badania, po ktorych okazalo sie, ze ma uszkodzenie mozgu i po namowach Adrian skonczyl z boksem dla własnego zdrowia i oficjalnie oglosil koniec kariery. Wtedy tytul mistrza swiata "odziedziczyl" 1 w rankingu Union Cane. Rozumiesz?

ocenił(a) film na 10
zelmer

Dlaczego to właśnie Union Cane był 1 w rankingu?

ocenił(a) film na 10
zzz

jak to dlaczego ? boo byl obecnie najlepszy?

ocenił(a) film na 10
Vinnie

Ale chodzi mi o zasady ustalania takiego rankingu. Czy to jest tak jak było z Clubber'em w Rocky III?

ocenił(a) film na 8
zzz

O kurde masz problemy..... nie wiem dokladnie jak ustala sie taki ranking ale jakos sie ustala. Pewnie na zasadzie wygranych walk. Jesli wygrywasz ze wszystkimi liczacymi sie przeciwnikami to w koncu jestes nr 1.