7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

Hmmm zaczne od tego że właśnie mi szwagier ściągnał ROckyego w super super kopi :D:D i zrobił mi najlepszy prezent na święta, co do samego filmu to Sylwek powrócił w wielkim stylu, praktycznie od 1997 od premiery filmu COPland Sly nie zagrał w żadnym bardzo dobrym filmie, przebojem miał być Wyścig moze i był ale Ja tego filmu nie uważam za arcydzieło, "Bardzo dobrym filmem jest natomiast Rocky Balboa, gdyby nie wspomnienia z przeszłości nawiązania do poprzednich części czy choćby postacie tak zapomniane juz jak Spider Ricko czy MArie film mógłby byc w zupełności sam w sobie nową historia, i mimo że ten temat był wałkowany juz wiele razy w tym przypadku wypadl znakomicie, mówie tu oczywiscie o motywie " Każdy może osiągnąć to co chce " itp itp .Mocna strona filmu jest scenariusz Sylwek naprawde sie przylozyl dialogi naprawde swietne, az chce sie sluchac, co do gry aktorskiej Sylwek taki jak za młodego :D Paulie rowniez, nie zawiedli pozostali, Muzyka Billa Contiego mimo ze doskonale znana znowu porusza, motyw przewodni leci w filmie chyba kilkanascie razy a jest naparwde wspanialy :D. Wspaniale sa tez zdjecia gala boksu trening ROckyego Filadelfia wszystkoe pieknie nakrecone, obraz czysty az chce sie ogladac :D a mimo to wciaz zachowany stary dobry klimat :d bez klimatu Rocky nie bylby niczym wiecej niz jednym z wielu filmow o boksie a jednak Sylwkowi udalo sie utrzymac to co kochalismy w poprzednich czesciach :D czyli wlasnie klimat. Co do walki moim zdaniem rowniez swietna werdykt jak werdykt chociaz mi sie nawet podobalo takie zakonczenie porazka na pkt tak jak w 1 czesci :d. i ta kontuzja MAsona z ktora zmagal sie przez cala walke, to dodalo troche realizmu chociaz ilosc przyjetych ciosow na glowe sylwka no coz :D ale to jest urok ROckyego :D. tak czy siak mi sie film starsznie podobal. okiem fana uwazam iz byl wspanialy okiem obiektywnym :D jesli moge tak oceniac uwazam ze to jedna z ciekawszych pozycji w tym roku i film ktorego nie warto omijac :D moze nie kandydat do oskara chociaz muzyczka moglaby dostac nominacje :D 10/10

ocenił(a) film na 10
Ary

Czego zdradziłeś wynik walki? Mi to zresztą nie przeszkadza, bo gdy to pisze, film Rocky Balboa juz mi się ściąga.

ocenił(a) film na 10
zzz

napisalem ze uwaga na spoilery :D a skoro Ci to nie przeszkadza to juz w ogole git

ocenił(a) film na 10
Ary

A masz może link, z którego szwagier ściągnął Ci film? Bo ja ściągnąłem z www.torrentspy.com, ale nie wybrałem właściwego pliku

ocenił(a) film na 10
Ary

z czego sciagałes ten film? bo ja nie moge znalezc :/

ocenił(a) film na 8
kamilkamil184

p u z o . o r g

ocenił(a) film na 10
acwo

z dc ++ :D milego zaciagania. o ja za krotki tekst nie mozna takiego krotkiego wkleic :D