Hmmm zaczne od tego że właśnie mi szwagier ściągnał ROckyego w super super kopi :D:D i zrobił mi najlepszy prezent na święta, co do samego filmu to Sylwek powrócił w wielkim stylu, praktycznie od 1997 od premiery filmu COPland Sly nie zagrał w żadnym bardzo dobrym filmie, przebojem miał być Wyścig moze i był ale Ja tego filmu nie uważam za arcydzieło, "Bardzo dobrym filmem jest natomiast Rocky Balboa, gdyby nie wspomnienia z przeszłości nawiązania do poprzednich części czy choćby postacie tak zapomniane juz jak Spider Ricko czy MArie film mógłby byc w zupełności sam w sobie nową historia, i mimo że ten temat był wałkowany juz wiele razy w tym przypadku wypadl znakomicie, mówie tu oczywiscie o motywie " Każdy może osiągnąć to co chce " itp itp .Mocna strona filmu jest scenariusz Sylwek naprawde sie przylozyl dialogi naprawde swietne, az chce sie sluchac, co do gry aktorskiej Sylwek taki jak za młodego :D Paulie rowniez, nie zawiedli pozostali, Muzyka Billa Contiego mimo ze doskonale znana znowu porusza, motyw przewodni leci w filmie chyba kilkanascie razy a jest naparwde wspanialy :D. Wspaniale sa tez zdjecia gala boksu trening ROckyego Filadelfia wszystkoe pieknie nakrecone, obraz czysty az chce sie ogladac :D a mimo to wciaz zachowany stary dobry klimat :d bez klimatu Rocky nie bylby niczym wiecej niz jednym z wielu filmow o boksie a jednak Sylwkowi udalo sie utrzymac to co kochalismy w poprzednich czesciach :D czyli wlasnie klimat. Co do walki moim zdaniem rowniez swietna werdykt jak werdykt chociaz mi sie nawet podobalo takie zakonczenie porazka na pkt tak jak w 1 czesci :d. i ta kontuzja MAsona z ktora zmagal sie przez cala walke, to dodalo troche realizmu chociaz ilosc przyjetych ciosow na glowe sylwka no coz :D ale to jest urok ROckyego :D. tak czy siak mi sie film starsznie podobal. okiem fana uwazam iz byl wspanialy okiem obiektywnym :D jesli moge tak oceniac uwazam ze to jedna z ciekawszych pozycji w tym roku i film ktorego nie warto omijac :D moze nie kandydat do oskara chociaz muzyczka moglaby dostac nominacje :D 10/10
Czego zdradziłeś wynik walki? Mi to zresztą nie przeszkadza, bo gdy to pisze, film Rocky Balboa juz mi się ściąga.
napisalem ze uwaga na spoilery :D a skoro Ci to nie przeszkadza to juz w ogole git
A masz może link, z którego szwagier ściągnął Ci film? Bo ja ściągnąłem z www.torrentspy.com, ale nie wybrałem właściwego pliku