7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

spodziewałem sie tzw. gniota robionego pod publike zeby tylko kase zarabial - a tu czekalo mnie mile zaskoczenie - film trzyma klimat starego dobrego Rocky'ego - jak zwykle swietnie wypadaja sceny przygotowania do walki i nie brakuje tych "smiesznych" kawalow Rocky'ego :) ogolnie fajnie sie oglada kolejna czesc w ktorej jest wiele wspomnien z wczesniejszych walk Rocka i film niezle konczy sage o piesciarzu. polecam glownie fanom serii chociaz kazdy znajdzie w tym filmie cos dla siebie :P

Pozdro!!

ocenił(a) film na 10
barszczu10

Lepiej bym tego nie ujął!!zgadzam sie w 100%

ocenił(a) film na 8
barszczu10

I ja także popieram. Rocky VI jest zaskakująco dobry. Seria wraca do poziomu trzymanego przez pierwsze dwie części.

ocenił(a) film na 9
barszczu10

POPIERAM obejrzalem juz w styczniu z 3 razy a teraz czekam na premire w kinie:):)

barszczu10

Dobry, dobry. Sylwek nie pozwolił zabić tego filmu.

barszczu10

Mam nadzieje że z Rambo też tak będzie:) W końcu to jego dwie najbardziej rozpoznawane postacie.

ocenił(a) film na 9
truszek

No coż... popieram w 100%!! jak dla mnie rewelacyjny V część była zdecydowanie najsłabsza, spodziewałem sie po tym jeszcze gorszego shitu, a tu prosze jedna z lepszych części lepsza była tyko IV. Najbardziej mi sie podobało zakończenie jak Rocky zegna sie z publicznością i nic go nie obchodzi wynik meczu.