gdzie można kupić kapelusz Rockyego? Bo robie fan film Rocky.
Też szukałem na ten temat informacji bo chciałem kupić identyczny. Rodzaj kapelusza to fedora, z małym rondem (około 1,5cala). Znalazłem fedory(podpisane że identyczne jakie nosił Rocky Balboa) na ebayu (ebay.com) i na sronach internetowych, jednak żadna nie przypominała tej z filmu, powiedział bym ze to marne podróby. W końcu kupiłem fedore z ebay.com (tylko tam szukaj!!) ze sklepu w stanach SK HAT SHOP, aukcja podpisana jako VINTAGE DENIM JEAN COTTON FEDORA TRILBY HAT BLACK , typowy rozmiar to M/L. Najpierw kupiłem rozmair wiekszy za około 14dolców ale okazał sie za duzy czekam teraz na rozmiar mniejszy. koszt ogólny około 80 zł. I dodam że wybór był perfekcyjny, fedora przypomina fasonem doskonale tą jaką nosił rocky, kolor też świetny można powiedziec sportowo-elegancki, więc spokojnie pasuje do M65 ,tak jak nosił zresztą Balboa. Te kapelusze są praktycznie w ciągłej sprzedarzy, aukcja to licytacja ale kończy się na około 10dolarach, w sumie to taka indywidualna rzecz że mało kto to licytuje.Pozdrawiam i udanych zakupów.