7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74553
6,1 20 krytyków
Rocky Balboa
powrót do forum filmu Rocky Balboa

filmy z Arnoldem Schwarzeneggerem są przy tym filmie jak wyrafinowane traktaty filozoficzne

ocenił(a) film na 10
wwwwww22

No co ty Arnold z ta swojom zuchwa niczym bawol syberyjski moze sie schowac przy legendzie Rockiego.W boksie jest wazne serce do walki i mocne zwieracze
Pozdrawiam mow na mnie kuzyn

ocenił(a) film na 10
wwwwww22

No co ty Arnold z ta swojom zuchwa niczym bawol syberyjski moze sie schowac przy legendzie Rockiego.W boksie jest wazne serce do walki i mocne zwieracze
Pozdrawiam mow na mnie kuzyn

ocenił(a) film na 1
guru__8482

legenda chyba tasiemiec tak jak gry tomb raider
sercem do walki nic nie zrobisz gdy jesteś po 50-tce
ten film to badziewie do kwadratu i ciekawe czemu po tylu latach nakręcili tą część
ten film to kawał i kpina

ocenił(a) film na 8
wwwwww22

Tasiemca to ty moze masz,poprostu sie nieznasz i przestan mi tu jakies badziewie wypisywac

ocenił(a) film na 9
wwwwww22

Fest się nie znasz . Arnold to teraz wielkie DNO . Ostatni jego film jaki oglądałem to Terminator 3 Dzień Sądu . Beznadziejny!!!! Zmasakrował całą serie Terminatora. Masz racje ze walki są nierealistyczne Ale to nie jest najważniejsze w Rocky'm !!!!!! 9\10

ocenił(a) film na 10
sawseb

fakt jest taki że ta część jest już dla fanów raczej (też do nich należe) i myśle że nie ma sie co wściekać na ludzi którym ten film sie podobał. ja mu dałem 9/10, jak ktos dał 5/10 też zrozumiem

lionmonk

Arnold ogolnie ma chyba lepsze filmy niz Stallone.CHociaz trudno powiedziec.SLY ma przeciez Rockiego i Rambo:Pierwsza krew moze jescze copland czy czlowiek demolka za to Arni ma Terminatora 1&2,Pamiec absolutna,Prawdziwe klamstwa noi oczywiscie Predator

ocenił(a) film na 1
lionmonk

no ostatnio z rockiego się śmiali nawet w filmie the comebacks że rocky po raz kolejny, z chodzikiem czy jak to się zwie dla staruszków i butlą z tlenem jeden cios i pył hehehe

ocenił(a) film na 10
wwwwww22

odwalić mi sie od Arnolda (dzięki niemu pokochałem kino) a rocky balboa to naprawde świetne zakończenie, nie dla dzieciaczków którzy nie czają o co w tym chodzi.....

wwwwww22

kolejny, ktory szuka realizmu w amerykanskim filmie fabularnym

CZLOWIEKU WLACZ TELEWIZOR NA ANIMAL PLANET I OGLADAJ BEZ PRZERWY TO NIE BEDZIESZ NARZEKAL NA BRAK REALIZMU!!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
maj_gosia

przestalem ogladac tv 3 lata temu, zbyt nudna sie stala telewizja

wwwwww22

nie znacie sie na klasyce....
Ogladacie gowna wiec nie jestescie w stanie obiektywnie spojrzec na naparde dobry film jakim jest Rocky

Lotnik_2

dokładnie, popieram przedmówce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lotnik_2

klasyka to Fellini, Bergman, Orson Welles, czy Oliver Stone
rocky to nie klasyka to kit sportowy dla tępego zjadacza chleba

ocenił(a) film na 10
maj_gosia

Ale sie znalazła yntelygentna,Rocky to klasyka a ty gnido nie masz nic do gadania.Nie świruj mi tu...

ocenił(a) film na 1
cinas91

ale cieć z ciebie i w dodatku taki GEJtelmen
idź do mamusi ćwoku

użytkownik usunięty
wwwwww22

Ja wam coś powiem, Rocky to przynajmniej prawdziwy hit a nie jakieś tam badziewie. No ale sam muszę z przykrością stwierdzić pewną rzecz, może się z tym nie zgodzicie ale taka jest prawda że 6-stka nie za bardzo wyszła Stallonowi ale i tak oceniłem ten film 7/10. Mam nadzieję że zgadzacie się z moim zdaniem ?

użytkownik usunięty

Oglądałem wszystkie części tego filmu i nie wiem jak wy ale dla mnie na zawsze pozostanie dla mnie jednym z największych hitów w historii kina

ocenił(a) film na 1

blowjob baby .

wwwwww22

nierealistyczne czyli poprzyj to jakimis faktami nawet w walkach jest to mozliwe ze tyle ciosow moze wytrwac a do tego przewada w ostatniej walce byla pokazana jako przypadek ktory rocky wykozystal z reszta z calej serii jego najmocniejsza strona byla wytrzymalosc i tak wogule bardzo nierealistyczne tak czyli gosc z ktorym walczyl tez pewnie nierealistycznie walczy tym bardziej ze byl mistrzem swiata i pokonal nawet Roy Jones Jr przez nokalt widocznie twoja wiedza o boksie jest zerowa wszystko w tym sporcie jest mozliwe wszystko czas to pokazal ze nawet w podeszlym wieku bokserzy porafili zdobywac mistrzostwa wiec niewiec co takiego nierealistycznego tu widzisz ?