filmy z Arnoldem Schwarzeneggerem są przy tym filmie jak wyrafinowane traktaty filozoficzne
No co ty Arnold z ta swojom zuchwa niczym bawol syberyjski moze sie schowac przy legendzie Rockiego.W boksie jest wazne serce do walki i mocne zwieracze
Pozdrawiam mow na mnie kuzyn
No co ty Arnold z ta swojom zuchwa niczym bawol syberyjski moze sie schowac przy legendzie Rockiego.W boksie jest wazne serce do walki i mocne zwieracze
Pozdrawiam mow na mnie kuzyn
legenda chyba tasiemiec tak jak gry tomb raider
sercem do walki nic nie zrobisz gdy jesteś po 50-tce
ten film to badziewie do kwadratu i ciekawe czemu po tylu latach nakręcili tą część
ten film to kawał i kpina
Tasiemca to ty moze masz,poprostu sie nieznasz i przestan mi tu jakies badziewie wypisywac
Fest się nie znasz . Arnold to teraz wielkie DNO . Ostatni jego film jaki oglądałem to Terminator 3 Dzień Sądu . Beznadziejny!!!! Zmasakrował całą serie Terminatora. Masz racje ze walki są nierealistyczne Ale to nie jest najważniejsze w Rocky'm !!!!!! 9\10
fakt jest taki że ta część jest już dla fanów raczej (też do nich należe) i myśle że nie ma sie co wściekać na ludzi którym ten film sie podobał. ja mu dałem 9/10, jak ktos dał 5/10 też zrozumiem
Arnold ogolnie ma chyba lepsze filmy niz Stallone.CHociaz trudno powiedziec.SLY ma przeciez Rockiego i Rambo:Pierwsza krew moze jescze copland czy czlowiek demolka za to Arni ma Terminatora 1&2,Pamiec absolutna,Prawdziwe klamstwa noi oczywiscie Predator
no ostatnio z rockiego się śmiali nawet w filmie the comebacks że rocky po raz kolejny, z chodzikiem czy jak to się zwie dla staruszków i butlą z tlenem jeden cios i pył hehehe
odwalić mi sie od Arnolda (dzięki niemu pokochałem kino) a rocky balboa to naprawde świetne zakończenie, nie dla dzieciaczków którzy nie czają o co w tym chodzi.....
kolejny, ktory szuka realizmu w amerykanskim filmie fabularnym
CZLOWIEKU WLACZ TELEWIZOR NA ANIMAL PLANET I OGLADAJ BEZ PRZERWY TO NIE BEDZIESZ NARZEKAL NA BRAK REALIZMU!!!!!!!!
nie znacie sie na klasyce....
Ogladacie gowna wiec nie jestescie w stanie obiektywnie spojrzec na naparde dobry film jakim jest Rocky
klasyka to Fellini, Bergman, Orson Welles, czy Oliver Stone
rocky to nie klasyka to kit sportowy dla tępego zjadacza chleba
Ale sie znalazła yntelygentna,Rocky to klasyka a ty gnido nie masz nic do gadania.Nie świruj mi tu...
Ja wam coś powiem, Rocky to przynajmniej prawdziwy hit a nie jakieś tam badziewie. No ale sam muszę z przykrością stwierdzić pewną rzecz, może się z tym nie zgodzicie ale taka jest prawda że 6-stka nie za bardzo wyszła Stallonowi ale i tak oceniłem ten film 7/10. Mam nadzieję że zgadzacie się z moim zdaniem ?
Oglądałem wszystkie części tego filmu i nie wiem jak wy ale dla mnie na zawsze pozostanie dla mnie jednym z największych hitów w historii kina
nierealistyczne czyli poprzyj to jakimis faktami nawet w walkach jest to mozliwe ze tyle ciosow moze wytrwac a do tego przewada w ostatniej walce byla pokazana jako przypadek ktory rocky wykozystal z reszta z calej serii jego najmocniejsza strona byla wytrzymalosc i tak wogule bardzo nierealistyczne tak czyli gosc z ktorym walczyl tez pewnie nierealistycznie walczy tym bardziej ze byl mistrzem swiata i pokonal nawet Roy Jones Jr przez nokalt widocznie twoja wiedza o boksie jest zerowa wszystko w tym sporcie jest mozliwe wszystko czas to pokazal ze nawet w podeszlym wieku bokserzy porafili zdobywac mistrzostwa wiec niewiec co takiego nierealistycznego tu widzisz ?